Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Demirören'in Fenerbahçemiz sözü taraftarý çýldýrttý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Demirören'in Fenerbahçemiz sözü taraftarý çýldýrttý

Demirören'in Fenerbahçemiz sözü taraftarý çýldýrttý

TFF Genel Kurulu'nda konuþan Demirören'in 'Fenerbahçemiz' sözü Beþiktaþlý taraftarlarý isyan ettirdi..

Bugün Türk spor tarihinin en kritik günlerinden biri yaþandý. 58. Maddede deðiþiklik yapýlmasýný ön gören tasarý Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu’nda reddedildi.
    YUMRUKLAR KONUÞTU

Þike tartýþmalarýndan bir türlü çýkamayan Kulüpler Birliði ve TFF Genel Kurulu kararý almýþtý. Amaç 58. Maddedeki düzenlemeyi deðiþtirerek bir defaya mahsus ‘küme düþme cezasý yerine puan silme cezasý verilsin’ düþüncesini hayata geçirmekti. Düzenleme reddedildi. Beklenen olmadý ve genel kurul çok gergin bir atmosferde tamamlandý. Bazý kulüp baþkanlarý birbirini yumrukladý.
    DEMÝRÖREN: FENERBAHÇEMÝZ

Beþiktaþlý taraftarlar için en dikkat çekici ifade ise Baþkan Yýldýrým Demirören’den geldi. Kürsüye çýkan Yýldýrým Demirören, ‘Maalesef Fenerbahçemizin adý herkesten çok geçiyor. Rating uðruna hep Fenerbahçe’nin adýný kullanýlýyor. Hayýr, Bank Asya dahil þu anda 8 takým bu iþin içinde’ dedi.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    TARAFTARLAR ÝSYAN ETTÝ

Demirören’in ‘Fenerbahçemiz’ sözleri Beþiktaþlý taraftarlarý adeta çýldýrttý. Sosyal paylaþým sitesi twitter’da en çok konuþulan baþlýklardan biri haline gelen Demirören için ‘Fenerbahçe’nin Demirören’i’ ifadelerini kullandýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Elbette Öyle dÝyecek bÝrlÝk baÞkani ne beklÝyorlarkÝ..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yýldýrým Demirören'i tebrik ediyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben gs li olarak normal karþýlýyorum kimse korkmasýn bir þey olmaz bu sýralar herkes hepimiz ermeniyiz diyip duruyor BEN ERMENÝ OLMAKTANSA FB LÝ OLMAYA RAZIYIM

Kullanýcý Bilgi Menüsü

helal olsun baskana orada konusma yaparken bjk baskani olarak degil futbol kuluplerinin basi olarak konusuyor yani cumhur baskani tarafsiz olmasini bekledigimiz gibi demirorenin de tarafsiz olmasi lazim o kursude besiktas adina konusmuyor çunki butun takimlarin adina konusuyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hosunuza gittiyse hemen size yönetici falan yapalim.bizde kurtulmus oluruz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kaan77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hosunuza gittiyse hemen size yönetici falan yapalim.bizde kurtulmus oluruz.
    yýldonun yazýsýný dikkatli oku bir baþkan baþka ne söyleyebilir yada sana soruyorum ne söylemesi gerekiyordu sen ne söylemesini isterdin kardeþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yahu bu adamý Fener'liler okuyup üflediler herhalde.Sayýn Aziz Yýldýrým'la sayýn Yýldýrým Demirören'in nebiçim tartýþmalarýna þahit oldum. veya Demirören'in niyeti baþka

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Demirören galiba Fenerbahçeye baþkan olacak

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar niye hep aþýrý fanatiklik yapýp bu doðrultuda yorumlar yapýyoruz. bir beþiktaþlý olarak fenerbahçeyi sevmesemde baþkanýn söylediklerini yadýrgamýyorum futbolumuzun içinde bulunduðu bu kaos döneminde söylenmiþ güzel þeylerden bir tanesi.
    [[/SIGPIC]bir insanýn onuru mensubu olduðu milletin þerefi ile eþdeðerdir

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 2 Kullanýcý var. (0 Uye ve 2 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri