REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Sow İstanbul'a geldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 03 Sow İstanbul'a geldi

Fenerbahçe'nin yeni transferi Senegalli golcü Moussa Sow, özel uçakla İstanbul'a geldi.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'nin son Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. şampiyonu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'den kadrosuna katmak üzere olduğu Senegalli golcü Moussa Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'un uçağı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Sabiha Gökçen Havaalanı'na indi.

Kalabalık bir taraftar grubu tarafından karşılanan Senegalli golcü, sıcağı sıcağına ilk röportajını da verdi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , "Öncelikle her şey çok güzeldi. İnişte baya sarsıntı geçirdik ama sıkıntısız indik. Burada taraftarları görmek de çok güzeldi, şu an çok mutluyum" diye konuştu.

Türkiye'yi tanıyıp tanımadığı sorulan yıldız oyuncu, "Fransa'da doğduğum büyüdüğüm mahallede Türk arkadaşlarım vardı. Beraber büyüdüğüm arkadaşlarım Türkiye'nin çok güzel olduğunu anlatıyorlardı. Ayrıca Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Milli Takımı'ndan takım arkadaşlarım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ve Dia'da Türkiye'nin ne kadar güzel bir yer olduğunu anlattılar. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'un çok etkileyici bir şehir olduğunu ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'nin çok büyük bir takım olduğunu ifade ettiler. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. taraftarının büyüklüğünü çok duydum. Taraftarın burada beni karşılaşması da onları haklı çıkarır şekilde çok etkileyici. Onların tribünde de stadımızda da çok ateşli olduklarını duydum, en kısa sürede onların karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum." diye cevap verdi.

Daha önce İngiliz basınına Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'de futbol oynamak istediğini söyleyen Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , "Benimle çok fazla ilgilenen takımlar oldu, teklifler geldi. Ama gönlümde yatan kulüp kesinlikle Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ydi. Benden vazgeçmediler, fikirlerini anlattılar ve ben buradaki projeyi çok beğenerek isteyerek transfer oldum. Onların beklentilerini karşılamak ve takımıma katılmak için heyecanlanıyorum. Aslında her şeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Formayı giymek, stadımıza çıkmak, goller atmak, derbilerde sahaya çıkmak... Kısacası Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. için savaşmak..." diyerek aslında ilk tercihinin hep Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. olduğunu açıkladı.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'nin 3 hafta sonra derbide Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ile karşılaşacağı söylenen 25 yaşındaki golcü, "Issiar Dia ile Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yakın arkadaşlarım olduğu için onları ve ligi takip etme şansım vardı. Daha dün Dia ile Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. maçını konuştuk. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. maçından bahsetti, taraftarımız için ne kadar önemli bir maç olduğunu söyledi. O maç için şimdiden heyecanlanıyorum." dedi.

Sarı lacivertli kaç numaralı formayı giyeceği sorulan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , "Henüz tam olarak karar vermedim ama 7 ya da 78 numaralı formalardan birini tercih edeğim" diyerek açıklamalarını tamamladı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Moussa Sow İstanbul’a geldi 26 Ocak 2012 Perşembe

Fenerbahçemizin ara transfer döneminde renklerine kattığı Moussa Sow İstanbul’a geldi. Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden Senegal Milli Takımı’nın kadrosunda yer alan Moussa Sow sağlık kontrolünden geçmek ve sözleşmesini imzalamak üzere Ekvator Ginesi’nden özel uçakla Sabiha Gökçen Havaalanı Genel Havacılık Terminali’ne getirildi.Sow, kalabalık bir taraftar topluluğu tarafından karşılandı.

Moussa Sow kimdir?
    Son dönemlerde golcülüğü ve başarılı futboluyla dikkat çeken Moussa Sow 19 Ocak 1986’da Fransa’da Mantes-la-Jolie’de doğdu. Kariyerine 1999 yılında doğduğu kentin takımı olan FC Mantes takımında başlayan Sow 2002 yılında Amiens altyapısına geçti. Senegallli futbolcu bir sonraki yıl da Rennes takımının altyapısına alındı.

Rennes de A takıma kadar yükselmeyi başaran Sow, 2006-2010 yılları arasında Rennes formasıyla Fransa Ligi’nde çıktığı 82 maçta 12 gol kaydetti. Sow 2007 yılında Fransa 2. Ligi ekiplerinden Sedan Ardennes’e kiralınırken sezon boyunca 30 maçta boy gösterdi ve fileleri 6 kez havalandırdı.

2010-2011 sezonu başında Lille takımına transfer olan Sow, en parlak sezonunu bu takımda geçirdi ve takımının şampiyon olmasında büyük pay sahibi oldu. Senegalli futbolcu Lille formasıyla çıktığı 36 maçta 25 gol atarak Fransa liginin gol kralı da oldu.

Fransa’da dünyaya gelmesine ve 2 kez 21 yaş altı milli takımında oynamasına rağmen Senegal Milli Takımı’nda boy göstermeyi tercih eden Sow, Senegal Milli Takımı’yla 13 kez sahaya çıktı ve 5 de gol kaydetti.

Sürati ve son vuruşlardaki başarısıyla adını duyuran Moussa Sow gollerine artık Fenerbahçe forması altında devam edecek.fenerbahçe resmi sitesinden :45:alıntıdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahçe kulübüne hayırlı olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlısı olsun inşallah ararnan kan olur Fenerbahcemize...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sow geldiğine göre fene küme düşmeyecek çünkü o kadar para garanti alınmadan bu adama verilmez
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri