Baþta Lütfi Arýboðan olmak üzere yönetim kurulu üyelerinin giriþimiyle istifa kararýný Genel Kurul’da açýklamayan TFF Baþkaný, tatil dönüþü görevi býrakacak
Aydýnlar istifa kararý aldý TFF Baþkaný Mehmet Ali Aydýnlar istifa ediyor. Aydýnlar, son konuþmacý Ordu Baþkaný Nedim Türkmen’in sözleri sýrasýnda TFF yönetim kurulu üyelerine kürsüye çýkýp istifa edeceðini söyledi. Ancak baþta Lütfi Arýboðan olmak üzere diðer üyelerin giriþimiyle bu kararýný askýya alan Mehmet Ali Aydýnlar’ýn 5 günlük tatil dönüþünde istifa edeceði öðrenildi.
AYDINLAR kürsüden istifasýný açýklamasa da özellikle Ali Koç’un kendisini hedef alan sözlerine sert yanýtlar verdi: “ Kurullar kaos deðil karar almak için yapýlýr. Savunma hakký kýsýtlanmýyor. Kurullara baský da söz konusu deðil. PFDK 20, Etik Kurulu 15 gün savunma süresi vermiþ. Eðer yeterli deðilse ek süre talep edebilirler.
KARAR yetkisi Disiplin Kurullarý’nda. Biz korktuðumuz için yetkileri devretseydik þimdi burada olmazdýk. Ben buraya gelirken böyle bir süreç olacaðýný biliyor muydunuz? Bu nedenle mi beni TFF Baþkaný yaptýnýz? F.Bahçe için önyargým varmýþ.. Sevgili Ali Koç yukarýda Allah var. Lütfen insaflý olun. Bir de bunu ben mi, yýllarca bu kulübe hizmet etmiþ biri mi yapacak? Yüzümüze farklý konuþanlar arkamýzdan farklý konuþabiliyor. Herkes suçsuz tek suçlu biziz.
BÝZ koltuk meraklýsý deðiliz. Bizler onurlu kiþileriz. Þerefimizle onurumuzla geldik, öyle de gideriz. Tarih gerçekleri yazacaktýr. Ben çok rahatým. Biz yönetim olarak toplanýp gerekli deðerlendirmeyi yapacaðýz.”
F.Bahçe’nin baþkan adayý Erzik
Baþbakan’la görüþen Þenes Erzik göreve gelirse, asbaþkaný olduðu UEFA’yla iliþkileri toparlayacak..
GENEL Kurul’da UEFA Asbaþkaný Þenes Erzik de yer aldý.. Konuþma için kürsüye çýkan F.Bahçe yöneticisi Cihan Kamer’in “Sayýn asbaþkan, Türk futbolunu en iyi siz tanýyorsunuz, senelerce hizmet ettiniz. Sizin çok daha fazla taraf olmanýz lazým. Bu kaostan bizleri kurtarmanýzý bekliyoruz. Bu, adýnýzý tarihe altýn harflerle yazdýrýr” demesi esasýnda geleceðin habercisi gibi.
ÇÜNKÜ Erzik, TFF baþkanlýk koltuðu boþalýrsa o mevkiye en büyük adaylardan. Kýsa bir süre önce Mehmet Ali Aydýnlar’la birlikte baþbakan Tayyip Erdoðan’la bu konu üzerine görüþme yapan Erzik, F.Bahçe’nin TFF baþkan adayý. Kanarya, Erzik göreve gelirse hem bulunduðu adil olmayan durumdan çýkacaðýný hem de UEFA ile iliþkilerin düzeleceðini tahmin ediyor.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri