Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
28 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: TRIMAX HD-12000 Linux

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umut55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet doğrudur ama sizde forum adresi vermeniz uygun değil bence

zaten yazılımların içinde nickiniz mevcuttur
    ---paylaşmak çok güzel bir şeydir...paylaştığımız bilgileri kendimize ait değilse alıntı olarak yazarsak daha iyi olmazmı?
    ----forum ismi silinmiştir.----

Kullanıcı Bilgi Menüsü

umut55 cevabın için çok teşekkürler kullanıcıyım yapmasını bilmiyordum ama bi deneyeceğim senin anlattığın gibi inşallah becerebilirim iyi akşamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Umut 55,her zaman hem iyi cihazları tanıtır,hem de en net açıklamaları yapar.Teşekkürler Umut ustam!..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

umut55 ben önceki mesajlarımda trimax 12000 hd kullanıyorum diye belirtmiştim benim bir hd uydu alıcısı daha satın almam lazım bana benim makinamın fiyat aralığında daha iyi bir makine ne önerirsiniz yardımcı olabilirseniz memnun olurum şimdiden bilgi paylaştığınız için çok teşekkür ederim kuru kuruya teşekkürde olmuyor ama ben şahsen emeğe her zaman saygılıyımdır. bu siteye de yeni üyeyim ama bundan sonra bu siteyi takip edeceğim belli şu an için beğendim doğrusu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serdar987 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    umut55 ben önceki mesajlarımda trimax 12000 hd kullanıyorum diye belirtmiştim benim bir hd uydu alıcısı daha satın almam lazım bana benim makinamın fiyat aralığında daha iyi bir makine ne önerirsiniz yardımcı olabilirseniz memnun olurum şimdiden bilgi paylaştığınız için çok teşekkür ederim kuru kuruya teşekkürde olmuyor ama ben şahsen emeğe her zaman saygılıyımdır. bu siteye de yeni üyeyim ama bundan sonra bu siteyi takip edeceğim belli şu an için beğendim doğrusu
    en son teknoloji Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu cihazı öneriyorum 20000 kanal usb bellekden yazılım uydudan güncelelemeli herşey yazılı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana sorarsanız atlanta hd box alın derim

ama aynı özellikte cihaz isterseniz inpax 9100 full hd alın derim
    inpax 9100 hd trimaxdan farkı tek usb olması ve modul girişi olmaması ama desteği her zaman var.sonucta starsat1005 hd inpax 9100 hd amstrad 19400 hd next 19500 hd bunarın tabanları hep aynı..

yinede karar sizin ama şu anda en uygun fiyata ve özelliğe trimax sahip bunların içinde ve hepsinde de 1 yıl gshare mevcut

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgin için teşekkürler bi makinaya daha ihtiyacım var çok kararsız kaldım trimax var daha iyisi olsun diyorum fiyatıda çok olmasın diyorum yarım ekmeğe 6 köfte oluyor farkındayım ilgin için yinede teşekkürler 1 hafta civarı bekleyip karar verecem ve alacağım yinede tavsiye edeceğin bi başka cihaz olursa bilginden yararlanmak isterim iyi geceler umut55 arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

server destegı ile trımax hangı uydada hangı kanlları acıyor

saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gshare ile 1yıl butun kanallar acık yeterince ve istediğinizce var)

inpax 9100hd starcom 1005 hd ile açtıkları aynı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu cıhazla hangı uyduya cevırmek mantıklı

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri