REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
28 sonuçtan 21 ile 28 arası

Konu: TRIMAX HD-12000 Linux

Kullanıcı Bilgi Menüsü

headend cevabın için teşekkürler iyi geceler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşşekkürler elinize saglık ustam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serdar987 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    herkese iyi geceler arkadaşlar rowell ve trimax ın içeriği aynımı aynı yazılımı mı kullanıyor lütfen bilgi istiyorum 2 makina yıda piyasada gördüm araların da fiyat farkı var 2 adet alacağız eger aynıysa dha hesaplı olan modeli tercih edeceğim o yüzden soroyorum bilgileriniz için teşekkürler
    rowel 16000 ve trımax 12000 tamamen aynı cihazlardır aralarındaki fark sadece yazılım bot versiyonu.2side aynı yazılımı kullanıyorlar ama botloder ları farklı olduğu için rowelin trımaxa trımaxında rowele yazılmını yükleyemessiniz.
    fiyat olarak trımax 285 tl.olup daha hesaplıdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umut55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1.58 yazılımında youtubeye giriş düzeltildi..

mevcut kanal listeniz silinmez ama her yazılımda fabrika ayarlarına get,rmeniz gerekir o zaman silinir. ve bunun içinde kanal yedeklemesi yapabilirsiniz.şu şekilde:

TRİMAX 12000 KANALVE SİSTEM AYARINI YEDEKLEME----------------
    2 TÜRLÜ YEDEKLEYEBİLİRSİNİZ.
    1:sırasıyla:menu -kanal listesi-kullanıcı kanal listesi-kaydet.kaydettikten sonra aynı yerdende yükle dersen TEKRAR KANALLARINI VE SİSTEM AYARLARINI YÜKLERSİN.
    BU ŞEKİLDE YEDEĞİ CİHAZIN İÇİNE ATIYOR YAZILIM DAHİ ATSANIZ SİLİNMEZ YEDEĞİNİZ.
    2:USB FLASH BELLEĞE YEDEĞE ALMA:KUMANDADAN USB BASIP kumandadan sarı tuşa basın çıkan pencere ilk satır kanal listesi, ikinci satır softcam dosyasını yedekler
    yazdıkların bana hiç yabancı gelmiyor...

---------------------TRİMAX 12000 KANALVE SİSTEM AYARINI YEDEKLEME----------------
    1:sırasıyla:menu -kanal listesi-kullanıcı kanal listesi-kaydet.kaydettikten sonra aynı yerdende yükle dersen TEKRAR KANALLARINI VE SİSTEM AYARLARINI YÜKLERSİN.
    2:USB FLASH BELLEĞE YEDEĞE ALMA:KUMANDADAN USB BASIP kumandadan sarı tuşa basın çıkan pencere ilk satır kanal listesi, ikinci satır softcam dosyasını yedekler.
    ------ERKAL29-----
    Konu erkal29 tarafından (06-04-2012 Saat 20:06 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

trımax 1.59 yazılım aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu yazılımda wirelles adaptörleri tanımıyor..
    Konu erkal29 tarafından (05-04-2012 Saat 01:01 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serdar987 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    umut55 ben önceki mesajlarımda trimax 12000 hd kullanıyorum diye belirtmiştim benim bir hd uydu alıcısı daha satın almam lazım bana benim makinamın fiyat aralığında daha iyi bir makine ne önerirsiniz yardımcı olabilirseniz memnun olurum şimdiden bilgi paylaştığınız için çok teşekkür ederim kuru kuruya teşekkürde olmuyor ama ben şahsen emeğe her zaman saygılıyımdır. bu siteye de yeni üyeyim ama bundan sonra bu siteyi takip edeceğim belli şu an için beğendim doğrusu
    en son teknoloji Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu cihazı öneriyorum 20000 kanal usb bellekden yazılım uydudan güncelelemeli herşey yazılı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erkal29 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazdıkların bana hiç yabancı gelmiyor..acaba aşaĞıdaki linkten alıntı yapmış olmayaSın?:46:
    [url]http://www....

---------------------TRİMAX 12000 KANALVE SİSTEM AYARINI YEDEKLEME----------------
    2:USB FLASH BELLEĞE YEDEĞE ALMA:KUMANDADAN USB BASIP kumandadan sarı tuşa basın çıkan pencere ilk satır kanal listesi, ikinci satır softcam dosyasını yedekler.
    ------ERKAL29-----
    evet doğrudur ama sizde forum adresi vermeniz uygun değil bence

zaten yazılımların içinde nickiniz mevcuttur
    Konu umut55 tarafından (06-04-2012 Saat 19:49 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umut55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet doğrudur ama sizde forum adresi vermeniz uygun değil bence

zaten yazılımların içinde nickiniz mevcuttur
    ---paylaşmak çok güzel bir şeydir...paylaştığımız bilgileri kendimize ait değilse alıntı olarak yazarsak daha iyi olmazmı?
    ----forum ismi silinmiştir.----

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri