Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
28 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: TRIMAX HD-12000 Linux

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

umut55 ben önceki mesajlarımda trimax 12000 hd kullanıyorum diye belirtmiştim benim bir hd uydu alıcısı daha satın almam lazım bana benim makinamın fiyat aralığında daha iyi bir makine ne önerirsiniz yardımcı olabilirseniz memnun olurum şimdiden bilgi paylaştığınız için çok teşekkür ederim kuru kuruya teşekkürde olmuyor ama ben şahsen emeğe her zaman saygılıyımdır. bu siteye de yeni üyeyim ama bundan sonra bu siteyi takip edeceğim belli şu an için beğendim doğrusu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serdar987 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    umut55 ben önceki mesajlarımda trimax 12000 hd kullanıyorum diye belirtmiştim benim bir hd uydu alıcısı daha satın almam lazım bana benim makinamın fiyat aralığında daha iyi bir makine ne önerirsiniz yardımcı olabilirseniz memnun olurum şimdiden bilgi paylaştığınız için çok teşekkür ederim kuru kuruya teşekkürde olmuyor ama ben şahsen emeğe her zaman saygılıyımdır. bu siteye de yeni üyeyim ama bundan sonra bu siteyi takip edeceğim belli şu an için beğendim doğrusu
    en son teknoloji Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu cihazı öneriyorum 20000 kanal usb bellekden yazılım uydudan güncelelemeli herşey yazılı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri