Gaziantep Büyükþehir Belediyesi, Otobüs Ýþletmesi’nde hurda halinde bekleyen 3 otobüsü yapýlan tadilatla anaokulu dersliði haline getirdi.
GAZÝANTEP - Gaziantep Büyükþehir Belediyesi, ikisi körüklü üç otobüsü tamir ederek, anaokuluna gidemeyen çocuklara hizmet veriyor.
Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkaný Asým Güzelbey, hurda haline gelen otobüslerin satýlmadýðýný ve bunlarý deðerlendirmek amacýyla tamir ettirdikten sonra anaokulu haline getirdiklerini söyledi.
Baþkan Güzelbey, otobüslerin içini ve dýþýný belediye personeline tamir ettirerek boyattýklarýný belirtti. Kentin üç ayrý noktasýnda hizmet veren otobüsten oluþan anaokulunun içinde klima ve bilgisayar bulunduðunu ifade eden Baþkan Güzelbey, her otobüste iki öðretmenin görev yaptýðýný ve otobüs anaokulunda toplam 60 öðrencinin eðitim gördüðünü kaydetti.
Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkaný Asým Güzelbey, otobüs iþletmesinde hurda halinde bekleyen iki otobüsü daha anaokulu haline getireceklerini, vatandaþlarýn bu uygulamadan memnun kaldýðýný ifade etti. 20 öðrencinin eðitim gördüðü otobüs dersliklerde klima ve bilgisaylarda bulunuyor.
Alýntý ntvmsnbc.com


Teþekkur:
Beðeni:



Yer imleri