Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: Bilgisayarýmdaki ses sorunu?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Bilgisayarýmdaki ses sorunu?

Merhaba saygý deðer arkadaþlarým iþ yerimde kullandýðým masa üstü bilgisayarýmda ses donanýmý ile ilgili bir sorunum var, masa üstü bilgisayarýma 2 büyük hoperlörden oluþan amfili bir sistem baðlamýþým ve ses sisteminden sadece bir hoperlörden ses çýkmaktadýr baþka bir pc denedim ses sistemim normal çalýþtý,kendi bilgisayrýmda her ne kadar ayarlarý kontrol ettiysemde her iki hoperlörden ses aldýramadým, tahminime göre anakartta bir sorun söz konusu, ben bu yüzden anakartý deðiþtirmeye karar verdim, donamýmým bu. bana bu donanýma göre en iyi performansý saðlýyacak rs232 baðlantýlý olan anakart olarak ne tavsiye edersiniz teþekkürler.
    Anakart P5KPL-AM SE
    Kington 4GB RAM
    Ati Radeon HD 3600 serisi
    Ýntel (R)core tm 2Quad Q6600 @2.400
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

usta anakartýn driver ýný kontrol ettinmi ? genelde doðru driver yükleyince sorun ortadan kalkýyor...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

öncelikle ilginiz için teþekkür ederim, doðru sürücüyü yüklediðimden eminim, hatta bunun yüzünden format bile attým yine ayný ne yapacam bilmiyorum, midemi bulandýrdý bu sorun, ses ayarlarýyla oynadýðým zaman ses geliyor ama kalýcý deðil, ve diðer hoperlörden çýkan normal sesede hiç benzemiyor çok oðultulu,kafam çok karýþtý.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

usta zaten bu ses driver ý mide bulandýrýcý bi olay mavi ekran bile verdiriyor yeri geldimi. iþletim sistemi ne kurulu usta bazen kendi cd si olsa bile kendi sitesinden indirsen bile driver ý sorun çýkarabiliyor. ses chipsetine bak orda hangisi yazýyorsa onu indirip kurman sorunu çözecektir .tahminim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iþletim sistemim xp ve sorunumu henüz çözmüþ deðilim, bir kaç ses sürücüsü denedim yine olmadý, bakalým ne yapacaz
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence ne ses kartiyla nede ses sistemiyle alakali bir durum.PC nizdeki ses girisi ile ses sistemindeki Jack uymuyo birbirine.b kontrol et istersen.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri