REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: GoldMaster *** VİEW XXX Sky Modül Yazılımları İlgili Tum sorunlar ve çözümleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

GoldMaster *** VİEW XXX Sky Modül Yazılımları İlgili Tum sorunlar ve çözümleri

Goldmaster Guncel Sky modul yazılımlarına ulaşmak için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu konuyla ilgili sorunlarınız buraya yazarsanız çok iyi olur
    Konu Admin tarafından (24-08-2006 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart GM 11400 Cimde CW yazılımıyla *** VİEW OK.

Arkadaşlar şimdi denedim. GM 11400 cime önce kendi yazılımını yükleyip modülü güncelledim. Kanal ayarlarını yaparken bunu denemek aklıma geldi ve denedim. Aciko 5225 CW yazılımıylada *** VİEW kanalı açktı. Ama sadece modülü güncelleyince oluyormu onu bilmiyorum. Onuda bir arkadaş denesin isterse. Bilgilerinize kolay gelsin.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar şimdi denedim. GM 11400 cime önce kendi yazılımını yükleyip modülü güncelledim. Kanal ayarlarını yaparken bunu denemek aklıma geldi ve denedim. Aciko 5225 CW yazılımıylada *** VİEW kanalı açktı. Ama sadece modülü güncelleyince oluyormu onu bilmiyorum. Onuda bir arkadaş denesin isterse. Bilgilerinize kolay gelsin.
    Saygılar.
    Mödül yazılımını güncellemek gerekiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Goldmaster 11000 serisi Cihazlarda Cihazın RD2-- RC2 oldugunu anlamak için resimlere bakabilirsiniz.

Sefilgaya teşekkürler.
    Konu ®adakoglu tarafından (25-08-2006 Saat 08:37 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilader benim demek istediğim kendi yazılımını atmadan sadece modül güncellemeyle açılıyor mu onu denemediğim için bilmiyorum. Tabiki modül güncellemeyle açılıyor.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bilader benim demek istediğim kendi yazılımını atmadan sadece modül güncellemeyle açılıyor mu onu denemediğim için bilmiyorum. Tabiki modül güncellemeyle açılıyor.
    Saygılar.
    Evet bu şekildede açar.Ama her hangi bir sorun olmaması için tavsiye edilen yöntem Çihazın kendi yazılımı üzerine mödül yazılımının güncellenmesidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bugun öğleden sonra 2 cihazda denedim gm 11400 özellikle modul guncellemesi yapmadan actı.Açıyorsa gerek yok
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TeŞekkÜrler
    Ellerİzİnİze Saglik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konular birleştirilmiştir..Guncel sky modul yazılımlarına birinci mesaja bakarak ulaşabilirsiniz..

Kolay Gelsin
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sat 9700 CIM (sky gömülü)

Sat 9700 CIM da *** wiev leri deneyipte açan varmı ?:49:

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri