Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: dikkat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ugur57 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    virüsle ilgisi yok. sadece reklam. firewall varsa çıkmaz.
    Evet popup reklam cıktı sanırım reyting ölçerden yapmış bir reklam popup cıkmış sanırım .Bundan dolayı özür dileriz ama supersatforumda virus falan kesinlikle olamaz vbulletinin lisanslı sitesi bu ya ne virüsü :00000002:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok dostum dediği gibi arkadaşın sayma işlemi bende sonuçlandı ama hiç bir şey olmadı virus çıksa benim virus prg.yakalar olmadığına göre bu tip konulara gerek yok insanların kafalarını karıştırmayalım saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yani 2 dk da yalancımı olduk popup virüsü bir reklamla felan gelir yada actırma kodu vardır oda virüs olarak görmez bu yüzden acılan popup un yaldırısı oluyor buyuzden ben son anda farkettim 30 dan başladı 10 kadar düstü
    başka bir forumda bir arkadasımıza olmustu öle bişey 60 hdd si tek c:/ 59 doludurdu ve bilgisayarı kapandı acılamdı acilen bu popup u bulalım bu popuk aksine herzaman cıkmıyor cıksa size göstersem 2 kere denk geldi bu popup u bulalım yardım istiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İyide nerede oldugunu bulabilirsek zaten reyting ölçeri kaldırdım başka yerden gelecegini zannetmiyorum .
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende sorun yok hiç bişey çıkmıyo

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri