Evet popup reklam cıktı sanırım reyting ölçerden yapmış bir reklam popup cıkmış sanırım .Bundan dolayı özür dileriz ama supersatforumda virus falan kesinlikle olamaz vbulletinin lisanslı sitesi bu ya ne virüsü :00000002:
Evet popup reklam cıktı sanırım reyting ölçerden yapmış bir reklam popup cıkmış sanırım .Bundan dolayı özür dileriz ama supersatforumda virus falan kesinlikle olamaz vbulletinin lisanslı sitesi bu ya ne virüsü :00000002:
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
yok dostum dediği gibi arkadaşın sayma işlemi bende sonuçlandı ama hiç bir şey olmadı virus çıksa benim virus prg.yakalar olmadığına göre bu tip konulara gerek yok insanların kafalarını karıştırmayalım saygılar...
arkadaşlar yani 2 dk da yalancımı olduk popup virüsü bir reklamla felan gelir yada actırma kodu vardır oda virüs olarak görmez bu yüzden acılan popup un yaldırısı oluyor buyuzden ben son anda farkettim 30 dan başladı 10 kadar düstü
başka bir forumda bir arkadasımıza olmustu öle bişey 60 hdd si tek c:/ 59 doludurdu ve bilgisayarı kapandı acılamdı acilen bu popup u bulalım bu popuk aksine herzaman cıkmıyor cıksa size göstersem 2 kere denk geldi bu popup u bulalım yardım istiyorum
İyide nerede oldugunu bulabilirsek zaten reyting ölçeri kaldırdım başka yerden gelecegini zannetmiyorum .
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
bende sorun yok hiç bişey çıkmıyo
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri