Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: suriyedeki olayların arkasındaki güçler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart suriyedeki olayların arkasındaki güçler

arkadaşlar eskiden haçlı devletler arasında savaş oluyordu o çok eskidendi şimdi masonların devridir şimdi rusya suriyeyi destekliyor ve abdye karşı çıkıyor
    bunlar senaryo inanmayın islam ülkeleri inanmasın amacımız bir olduğunu unutmayınki it itin etini yemez haçlılar hepsi birdir müslümanları yok etmek istiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

esat şimdi biliyor herşeyi abd ona komut vermiş bikere abd nin isteğini yapmak zorunda yapmazsa öldürür onu ordaki ölenler hepsi müslüman masonların pilanı işte müslümanları yok etmek işte dikkat edinki merkezleri kim yönetiyor şimdi abd tabi iranda öyle neden iran karşı çıkmıyor haçlılara yarın sıra onlarada gelir
    başları masondur kim nasıl yapacak elden birşey gelmez yani her ülkenin merkezi masonlar yönetiyor gerçekliktir işte

şimdi türkiye eskiden pkk terörü birşey yoktu tansu çiller kenan evren sleyman demirel zamanlarında oluştu bunlar masondur işte bunlar pkk yı oluşturdu çünkü hedef merkezi ele geçirip azınlıkları kullanarak yerel insanı(müslümanları)birbirine kırdırmak ve hiç kise farkına varmadan bunlara birşey yapmadı bu masonların çoçukları askerlik yapmaz yaptığı iş türkiyenin para gelirini cebine atıp manitalarla gezip hayatına kayfine bakmak bunların hiçbirzaman yararı dokunmadı zarardan başka herel halkına şimdi bu türk masonları ortadan kaldıralım diyecem onuda yapmak için çok adamın olacakki yapacan çünkü bütün polisler onları korumakta görevlidir yani iş çok zor ama imkan olursa imkansızlık yoktur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şimdi bu konuya cevap yazsam yine bana potansiyel suçlu gözüyle bakılacak banada, ama ben yine kısa ve öz bir kaç şey yazmak istiyorum. ben bir kaç gün önce işimle ilgili sınır kapısı olan yayladığı ilçesine iş icabı gittim, bu arada sınıra kadar gidiyimde orman havası alıyım dedim malum oradaki orman meşhur ve harika bir hava söz konusu, giderken iha aracını gördüm çekim yapıyorlardı, tesadüfen askeri araçlarda biri yayladağı istikametine gidiyordu diğer araçta sınıra doğru gidiyordu, akşama haberleri izlerken saçmalık dolu yalan dolan asparagas haberler yine iş başında, yoldan geçen devriye araçlarını alet edip işte bakın bu yol tam sınırda ve askeri araçlar geçiyor, her taraf durmuş patlamalar falan filan söz konusu, görüntü olarak televizyona verilen görüntülerin yeri türkiye idi suriye değildi, tabii akşam saatlerinde yine sınırdan uzak suriyenin bir mezra bile sayılmayacak bir kamera çekimini gösterip bombalar, falan, filan şudur budur ne ayaksa artık, ve bu savaş suçlamaları her ne kadar yalan ve gerçek ıspatlamamış olsada haber olarak televizyonda verilmesi bile kendi başına bir suç. evet şimdi!.... Suriyede olup biten bir savaş şimdilik yok ufak tefek sıkıntılar olabilir ama iç savaş yok bugün türk bir arkadaşım suriyeye suriyeli yolcu aldı, kaldıki suriyeden gelinlerimiz var, ve türkiyeden suriyeye yine gelin olarak gidenler var. herkes herkesle görüşüyor, bir sıkıntı yok. türkiyenin dayatmaları yüzünden suriyeliler türk araçlarını hatta arabistana gidecek olan otobüsleri bile geçirmiyorlar, sırf türkiye esedi çok konuşuyor diye. Ya arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasında biz niye karışıyoruz bunlara. suriyeye karışacamız yerde abd'yi incirlikten atalım abd'yi eleştirelim veya en basiti herkes kendi ülkesindeki sorunlarla mücadele etsin, ordaki durumlardan bize ne, sırf amerikanın çıkarı içinmi suriyeye müdahele yapacaz. yarın öbür gün amerikanın suriyeyle işi bittiyinde sıra bizede gelecek, yarın amerika bizide rahat bırakmaz, neden sadece ülkemiz insanı ve ülkemizle ilgilenmiyoruz, elin insanından bize ne, yarın öbür gün suriyeden kaçıp türkiyeye sığınan insanlara hatay yöresinde yer tahsis edilecek vergi eletrik su parası alınmadan onlara toprak vereilecek, biz bize yetmiyoruz daha neyi yabancılarla paylaşacak. tabiii gelecek için dindar insan lazım türkiyede yokmu tabiiki var, hemde alası. yok biz onları suriyeden ithal edecez öğlemi, eleştirelecek konuşulacak o kadar şey varki. saygın mütevazı bir çerçevede bunları konuşmak gerekir, bu ortamıda yapabilene helal olsun, benim için milli çıkarlar önemli amerikanın çıkarı değil. selametle.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ali abi süper yazmış... işte medyanın gücü, kaypaklığı, yanıltıcılığı, hedef saptırması vs. artık ne dersen...
    suriye de olup bitenler sadece halkla hükümet arasında bizim gördüklerimiz değil...gördüklerimiz üzerine konuşuyoruz... şimdi kimbilir hangi ülkeler ne hesaplar peşinde suriye ile ilgili... (bizde dahil...) bizim vatandaş olark bildiğimiz tek şey, medyanın bize gösterdiği, anlattığı...o kadar...aynı ıraktaki gibi.. gerçi ırakta el cezire abd nin forsunu bayaa bir indirmişti. şimdi suriyede pek faal değil herhalde...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türkiye karışmamalı diyorsunuz doğruda yükarda belirtmişim merkezi yöneten yahudileri ortadan yok edeceksiniz ondan sonra türkiyenin rotası elinize girer

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri