REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Next Ye-8000 Xcam DT orj kart

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Next Ye-8000 Xcam DT orj kart

Slm ;bende Orjinal Dt lig tv aboneligi var.Next 8000 15 ags 2006 en son yazılım ı yükledim.Lakin Bir türlü kart en son datlarını almıyor başka modül ve ya dt cihazında oluyor next sorun da yok bu konuda epey bilgim ve ustalıgım var.Ayrıca bu konuda sanırım başka magdur olanlar da var..
    next 8000 Xcam konusunda doktor w ve mach 1 hoca yıllarca bize yazılım verdiler lakin bu aralar yoklar sizide yeni keşfettik.yardımcı olabilirseniz sevinirim

NEXT 8000XCAM I TÜRKİYEDE İLK 100 DE ALANLARDAN BİRİYİZ..........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı jaccal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Slm ;bende Orjinal Dt lig tv aboneligi var.Next 8000 15 ags 2006 en son yazılım ı yükledim.Lakin Bir türlü kart en son datlarını almıyor başka modül ve ya dt cihazında oluyor next sorun da yok bu konuda epey bilgim ve ustalıgım var.Ayrıca bu konuda sanırım başka magdur olanlar da var..
    next 8000 Xcam konusunda doktor w ve mach 1 hoca yıllarca bize yazılım verdiler lakin bu aralar yoklar sizide yeni keşfettik.yardımcı olabilirseniz sevinirim

NEXT 8000XCAM I TÜRKİYEDE İLK 100 DE ALANLARDAN BİRİYİZ..........
    Ya next konusunda sizlere çok ama çok destek vermek isterdik forumda next bölümümüz mevcut ama yeterli destek malesef ki yok...Yayınlanan dosyalar forumlarda oldugu için bizde ekliyoruz ve gelen uyelerimiz aradıgını bulsunlar diye.

Şimdi next 8000 x cam kullanan kişilerin basında bende geliyorum 2004 tü sanırım ozamanlar populer cihazdı, yalnız cihazda özellikle *** girerken ,yada kanallar arası gezerken kitlenmeler nedeni ile biraz problem yasadım ve digiturk lig tv kartını bana sorunsuz izlersin demişlerdi malesef şifre degiştigi zaman oda çözmüyordu.

Şimdi yapmanız gereken bir olay var en guncel next 8000 xcam yazılımı degil bunun original yazılımı varsa yuklemeniz.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri