Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: İşte buda gerçek SUPERSATFORUM istatikleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Forumumuz bir yaşında ancak yılbaşında kayıtların ve üye sayılarının sıfırlandığını düşünürsek sekiz ayda ( 9,325 ) üye güzel bir başarı.... Emeği geçen herkese saygılar......:45:

SupersatForum İnternational İstatistikler Konular: 10,102, Mesaj: 51,668, Üyeler: 9,325

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben forumun birisinde denk geldim 15 dakika yazıyor girdim çıktım tam 2 saat online gözüktüm
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah Devamını Artırsın ;)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah supersatforumun ailesine gönlüne göre versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben forumun birisinde denk geldim 15 dakika yazıyor girdim çıktım tam 2 saat online gözüktüm
    o da bir şeymi ben bir foruma girdim abartmıyorum 2 günden fazla online gözüktüm hatta benim nicimle başkasımı giriyor diye şüphelendim ama nicki yazıp girince devam ettim garip bir olay

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı COEMAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o da bir şeymi ben bir foruma girdim abartmıyorum 2 günden fazla online gözüktüm hatta benim nicimle başkasımı giriyor diye şüphelendim ama nicki yazıp girince devam ettim garip bir olay
    OLur böyle şeyler ben kışın ankaraya gitmiştim.Online megerse 10 gun müş.Serkan o forumda surekli online bizde yok diye sitem etmişler Bunlar sanal alemin sahte istatislikleri diye geçiyor :Smiletabar
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    OLur böyle şeyler ben kışın ankaraya gitmiştim.Online megerse 10 gun müş.Serkan o forumda surekli online bizde yok diye sitem etmişler Bunlar sanal alemin sahte istatislikleri diye geçiyor :Smiletabar
    yok artık 10 günmü:crashs: :crashs: :crashs:
    bizde yalan dolan olmasın patron gerçekliliğimizi bozmayalım..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri