Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arasý

Konu: Ýþte buda gerçek SUPERSATFORUM istatikleri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Forumumuz bir yaþýnda ancak yýlbaþýnda kayýtlarýn ve üye sayýlarýnýn sýfýrlandýðýný düþünürsek sekiz ayda ( 9,325 ) üye güzel bir baþarý.... Emeði geçen herkese saygýlar......:45:

SupersatForum Ýnternational Ýstatistikler Konular: 10,102, Mesaj: 51,668, Üyeler: 9,325

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben forumun birisinde denk geldim 15 dakika yazýyor girdim çýktým tam 2 saat online gözüktüm
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ben forumun birisinde denk geldim 15 dakika yazýyor girdim çýktým tam 2 saat online gözüktüm
    o da bir þeymi ben bir foruma girdim abartmýyorum 2 günden fazla online gözüktüm hatta benim nicimle baþkasýmý giriyor diye þüphelendim ama nicki yazýp girince devam ettim garip bir olay

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý COEMAR Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    o da bir þeymi ben bir foruma girdim abartmýyorum 2 günden fazla online gözüktüm hatta benim nicimle baþkasýmý giriyor diye þüphelendim ama nicki yazýp girince devam ettim garip bir olay
    OLur böyle þeyler ben kýþýn ankaraya gitmiþtim.Online megerse 10 gun müþ.Serkan o forumda surekli online bizde yok diye sitem etmiþler Bunlar sanal alemin sahte istatislikleri diye geçiyor :Smiletabar
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    OLur böyle þeyler ben kýþýn ankaraya gitmiþtim.Online megerse 10 gun müþ.Serkan o forumda surekli online bizde yok diye sitem etmiþler Bunlar sanal alemin sahte istatislikleri diye geçiyor :Smiletabar
    yok artýk 10 günmü:crashs: :crashs: :crashs:
    bizde yalan dolan olmasýn patron gerçekliliðimizi bozmayalým..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Allah Devamýný Artýrsýn ;)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

allah supersatforumun ailesine gönlüne göre versin

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri