Patronu tarafından iki ay boyunca işkence gören sekreter kız olayı deşildikçe pislik çıkıyor. Kızın vajina kemeği de kırılmış. Patron kızın annesiyle ilişkiye bile girmiş....
25 Ağustos 2006 Cuma 14:33
Patronu Mustafa Hüseyin Kıvrık"ın iki ay boyunca işkence yaptığı Meryem Sak, tedavi olduğu Antalya Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi"nde ikinci kez görüşme isteğimi kabul etti.
İkna olmadığım noktalar vardı. Kıvrık"ın hasta ruhlu biri olduğu kesindi, ama bunca zulmün altında Meryem"e karşı hastalıklı bir ilgisi olabilir miydi? Meryem, ikinci görüşmemizde zaman zaman ağlayarak anlattı ve "Evet, ilgisi vardı" dedi. Dayısı ve amcası da "Meryem"e göz koyduğunu biliyorduk" dediler. İşte Meryem"in dehşet uyandıran sözleri:
VAJİNAMI DAĞLADI
Bekaret kontrolü yapmadı ama 27 Haziran"da "Külodunu çıkar" dedi. Sonra vajinamın üstündeki kemiği çekiçle kırdı. Sonra çakmakla yaktı. Şimdi o bölge çukur. Bir bıçağı aldı eline, çakmakla iyice ısıttı. O kızgın bıçağı vajinamın içine sokup dağladı. Yine bayılmadım. Çok güçlüymüşüm. O tarihten sonra regl olmadım. İleride hiç aşık olmayacağım. Erkeklerden korkuyorum (Ağlıyor).
BENDE ŞEYTAN VARMIŞ
İşkence bir ay daha sürecekti. Çünkü Mustafa "Üç ay içinde hallolacak, o.....luktan arınacaksın" diyordu. İki ayda üç tane şeytan çıkardı içimden. Yüzümde üç kez şeytan belirmiş. Mustafa söyledi. Döverken çok acımasızdı. Gözlerinden ateş çıkıyordu, gözleri patlıyordu. Bazen "Seni dövdüğüm için üzülüyorum" derdi. Ama hiç ağlamıyordu.
KELEPÇEYLE PAVYONA
Bana eziyet ederken sürekli olarak "Hangi pavyonda konsomatrislik yapıyorsun, söyle" derdi. Ben de kurtulmak için pavyon isimleri uyduruyor, bazen de işyeri yolumun üzerinde gördüğüm taverna adlarını söylüyordum. Bir ay önce, annemle benim ellerimi kelepçeledi. Adını daha önceden bildiğim Dönerciler Çarşısı"ndaki Star Taverna"ya gittik. Patronunun karşısına çıktık. "Bir daha burada çalışmayacağım, bırakıyorum" dedim. Adam şaşırdı, şoke oldu. Beni ilk defa görüyordu çünkü. Bizi kovdu.
BABAMIN ESKİ ORTAĞI
O adamı Kütahya"dan 9 yaşımdan beri tanıyorum. Babamla ortak mobilya ve dondurmacılık yaptılar. Babamın yüzünden zarara uğradılar. Aralarında anlaşmazlık çıkınca babamı kovdu. Kalan borçları babamın ailesine ödetti. Annemle babam 7 yıl önce ayrıldılar. O tarihten itibaren başımızda oldu, babamız gibi görmeye başladı. Boşanmadan kendisini sorumlu tuttu. Babam yalancıydı. Bu yüzden ona kızıyorduk. Mustafa"nın tarafını tuttuk.
Öte yandan Meryem Sak"ın kurtarılmasının ardından olayla ilgili düzenlenen operasyonda yakalanarak tutuklanan patronu Mustafa Hüseyin Kıvrık"ın, genç kızın annesi Hatice Sak ile aynı köyden olduğu, Hatice Sak"ı kızı ve oğluyla birlikte Kütahya"daki köyünden Antalya"ya getirdiği öğrenildi.
Oje sürmek istiyorum
Sağlık durumu giderek iyileşen Meryem Sak, "İyileşince en çok tırnaklarıma oje sürmek istiyorum. Hep uzun ve bakımlı tırnaklarım olsun isterdim. Buradan çıkınca tırnaklarımı uzatıp kırmızı ojeler süreceğim" dedi.
Vefa borcumuz nedeniyle yaptıklarına ses etmedik
ERKEKLERLE bakıştığı gerekçesiyle patronu Mustafa Kıvrık"tan iki ay boyunca korkunç işkenceler gören Meryem Sak"ın tutuklanarak cezaevine konulan anne ve erkek kardeşi olayı ayrıntılarıyla polise anlattı. Anne Fatma Sak ile Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi erkek kardeşi Ahmet Sak, sorguları sırasında, "Mustafa Kıvrık bize her konuda yardımcı oluyordu. Evimizin tüm harcamalarını karşılıyordu. Meryem"in hareketlerinden rahatsız olduğunu ona ceza vereceğini söyledi. Biz de vefa borcumuz nedeniyle ses çıkaramadık" dediler.
BAŞARILI ÖĞRENCİYMİŞ
Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi 5"inci sınıf öğrencisi Ahmet Sak"ı yakın çevresi "içine kapanık" bir genç olarak tanımladı. Akdeniz Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Melikoğlu, Ahmet Sak ile ilgili bir araştırma yaptıklarını belirterek, şunları söyledi:
"Tutuklanan Ahmet Sak hakkında fakültemizin öğrencisi olması nedeniyle "Kimdir, nedir" diye araştırma yaptık. Ahmet Sak çalışkan ve başarılı bir öğrenci. Sene kaybı yok. Bizim gördüğümüz anormal bir eğilimi ve davranışı da olmamış. Kendisi daha önce benim öğrencilerim arasındaydı ama yakından tanımıyorum. Maddi durumu çok iyi değilmiş, üniversitemiz öğrenciye 3 yıl burs vermiş. Mahkeme aşamasında olan ve içeriğini tam olarak bilemediğimiz olayın gelişimi hakkında ve öğrenci hakkında daha fazla konuşmak doğru olmaz. Olay yargıda biz öğrenciyle ilgili farklı bir işlem yapmadık."
Anneyle 2 yıl önce ilişkiye girmiş
Olayı soruşturan sivil polisler, Mustafa Kıvrık"ın yaklaşık iki yıl önce anne Fatma Sak ile ilişkiye girdiğini tespit ettiler. Kıvrık"ın Sak ailesinin evine sık sık gelip gittiği, bakkal ve pazar harcamalarını karşıladığı belirlendi. Üst düzeyde bir emniyet yetkilisi, "Kıvrık, anne ile ilişkisini sürdürürken genç kızla da ilgilenmeye başlamış. Bu ilgi, taciz boyutuna ulaşmamış, ancak Meryem Sak"ın tüm hareketlerini, görüştüğü arkadaşlarını takibe almış. Bu konuda da anne ve erkek kardeş ile birkaç görüşme yapmış" dedi.
İNSANLIK DIŞI BU YAAA......

Teşekkur:
Alıntı

Yer imleri