Gerets'den transfer uyarýsý Avrupa Þampiyonlar Ligi'ne kalmalarýnýn takým için çok önemli olduðunu belirten Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, yönetimle transfer toplantýsý yapacaklarýný söyledi.
24 Aðustos 2006 00:11
Yazý boyutunu büyütmek için
Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Avrupa Þampiyonlar Ligi'ne kalmalarýnýn takým için çok önemli olduðunu belirterek, ''Bu nedenle çok çok mutluyuz'' dedi.
Erik Gerets, maçtan sonra düzenlediði basýn toplantýsýnda, oyunun ilk baþlarýnda sinirli olduklarýný ve iyi pas yapamadýklarýný belirterek, ''Sonuçta golü attýktan sonra oyun teorikte bitti. Meslektaþýmýza bu sezon baþarýlar diliyorum''diye konuþtu.
Maçýn devre arasýnda oyuncularý kart görmemeleri için uyardýklarýný belirteren Gerets, bunun için dikkatli olmak zorunda kaldýklarýný ve ilk maçtaki oyundaki anlayýþý sürdürdüklerini söyledi. Gerets, ''Bu kadro, Avrupa Þampiyonlar Ligi için yeterli mi?'' þeklindeki bir soru üzerine de, ''Yönetim kuruluyla toplantý yapacaðýz ve ilerideki hedefler belirlenirken, transfer konusunu da masaya yatýrýlacaktýr'' dedi.
Mlada Boleslav Teknik Direktörü Dusan Uhrin ise öncelikle Galatasaray'ý kutladýðýný belirterek, ''Ýlk yarýda gol bulmak için çok çabaladýk. Ýstanbul'daki 3 gollü farký kapatabilmek için gol bulmalýydýk. Bunu baþaramadýk. Yüksek tempoda oynanan bir karþýlaþmaydý.
Bizim ilk golü bulmamýz lazýmdý. Bunu baþaramadýk. Takýmdaki tüm oyuncularýmýzý kutluyorum, çok iyi mücadele ettiler. Ýyi bir deneyim oldu bizim için. Maçý kazanmak olan güvenimizi, kalemizde gördüðümüz golden sonra kaybettim'' diye konuþtu.
AA

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri