--kanala bağlanmak isteyen 1974-1975 yılında fb klüp müdürünün oğlu
(ziya şengül ün beyanı)olduğunu söyleyen kişi bağlanmak istedi
ziya kaptan-müdür vefat etti oğlu olabilir faakat onun yaşı yetmez dedi teşvik primi ile ilgili ozaman yaşı küçük dedi .:
okşişi bugün beyanan veriyor ;
37 yıl önce oynanan Ankaragücü-Galatasaray maçına 250 Bin TL’lik para dolu çantayı, Ankaragücü soyunma odasına götürdüğünü iddia eden Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Üyesi Hidayet Akbulut
ÇANTADA 250 BİN TL VARDI
"Hafızam beni yanıltmıyorsa 250 bin lira para vardı çantada. Melih Ağabey dün akşam, ’500 bin lira mıydı, hatırlamıyorum’ dedi. Para 250 bin liraydı, onuda bir malzeme yapmasınlar.
---BİRİ 250 BİN BİRİSİ 500 BİN İLK GÜN 5000 BİN LİRA DEDİLER HEM HAFIZALARI KUVVETLİ HEM HAZFIZALARI ZAYIF hayret
PARAYI İKİ KİŞİ GÖTÜRDÜK
"Çantayı arkadaşımın arabasıyla, iki kişi götürdük. Soyunma odasına sadece ben girdim.
Şimdi Allah’a çok şükür emekliyim, kendi halimde bir hayatım var. Ziya Kaptan da beni çok iyi bilir, Fenerbahçeli olmanın gururunu yaşıyorum her zaman. Asla asla kulübümün bu para olaylarıyla da ilgisi yoktur, onu da belirtmek istiyorum. Ankaragücü - Galatasaray maçında, Ankaragücü yensin diye parayı götürdüm. Maç 2-0 Ankaragücü’nün galibiyetiyle bitti.
bak bak hele
O ZAMAN SADECE TARAFTARDIM
"İnsanlar hep düzgünlükten dürüstlükten bahsediyor. Bunu kazanın diye para vermişler, biz de götürmüşüz. Bundan daha doğal bir şey olabilir mi? Yenilin diye vermemişiz ki, kazanın diye vermişiz. O sene Fenerbahçe şampiyon oldu. Biz arkadaş grubu olarak Galatasaray’ın mağlup olmasını istedik. Başardık sanıyorum, ne mutlu da bize. Biz kulübümüze hizmeti amatör ruhla yaptık. O dönemde 22 yaşındaydım, Fenerbahçe Kongre üyesi de değildim.(ama ; BABASI RAHMET Lİ ORDAYMIŞ) ZİYA KAPTAN SÖYLEDİ )32 senedir de Divan Kurulu Üyesiyim."
Yer imleri