Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: FB -.- Erman toroðluna teþvik primi vermiþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 FB -.- Erman toroðluna teþvik primi vermiþ

FB -.- Erman toroðluna teþvik primi vermiþ

Ankaragücüi futbolcusu Melih Atacan, takým arkadaþý Erman Toroðlu ile ilgili gündemi deðiþtirecek açýklamalarda bulundu.

1974-1975 yýlýnda

A.Gücü formasý altýnda birlikte forma giydiklerini belirterek, Toroðlu'nun da oynadýðý ve 2-0 kazandýklarý bir G.Saray maçý öncesi takým halinde teþvik primi aldýklarýný açýkladý. Atacan, "Hatta o maçtan sonra biz aldýðýmýz teþvik priminden malzemeciye olsun personele olsun biraz daðýtalým istedik. Erman efendi 'ben parama dokundurtmam' diye hýr çýkarmýþtý" dedi.
    ..................................................
    TELEGOL proðramýnda konuþan yorumcu böyle bir teþvik primi almadýðýný

-futbolcusu Melih Atacan baðlandýðý zaman paranýn (beþbin TL) iþ adamlarýndan toplandýðýný ve daðýtýldýðýný söyledi

--kanala baðlanmak isteyen 1974-1975 yýlýnda fb klüp müdürünün oðlu
    (ziya þengül ün beyaný)olduðunu söyleyen kiþi baðlanmak istedi
    ziya kaptan-müdür vefat etti oðlu olabilir faakat onun yaþý yetmez dedi teþvik primi ile ilgili ozaman yaþý küçük dedi .:

--futbolcusu Melih Atacan(erman toroðlunun telefonna gelen bilgi eski topçu þimdi ANKARA FB dernek müdürü veya yetkilisiymiþ) baðlandýðý zaman o arayan kiþi yi neden konuþturmadýnýz dedi

demek ki :1974-1975 yýlýnda FB birinci GS Ýkinci sýrada

GOLLERÝ ATAn :A.osman bey baðlandý golü ben attým böyle bir para almadým dedi

--futbolcusu Melih Atacan(erman toroðlunun telefonna gelen bilgi eski topçu þimdi ANKARA FB dernek müdürü veya yetkilisiymiþ

biz aldýk topçu.malzemeci bölüþtük diyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vay Erman hocam ne iþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

--kanala baðlanmak isteyen 1974-1975 yýlýnda fb klüp müdürünün oðlu
    (ziya þengül ün beyaný)olduðunu söyleyen kiþi baðlanmak istedi
    ziya kaptan-müdür vefat etti oðlu olabilir faakat onun yaþý yetmez dedi teþvik primi ile ilgili ozaman yaþý küçük dedi .:

okþiþi bugün beyanan veriyor ;

37 yýl önce oynanan Ankaragücü-Galatasaray maçýna 250 Bin TL’lik para dolu çantayý, Ankaragücü soyunma odasýna götürdüðünü iddia eden Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Üyesi Hidayet Akbulut

ÇANTADA 250 BÝN TL VARDI

"Hafýzam beni yanýltmýyorsa 250 bin lira para vardý çantada. Melih Aðabey dün akþam, ’500 bin lira mýydý, hatýrlamýyorum’ dedi. Para 250 bin liraydý, onuda bir malzeme yapmasýnlar.

---BÝRÝ 250 BÝN BÝRÝSÝ 500 BÝN ÝLK GÜN 5000 BÝN LÝRA DEDÝLER HEM HAFIZALARI KUVVETLÝ HEM HAZFIZALARI ZAYIF hayret

PARAYI ÝKÝ KÝÞÝ GÖTÜRDÜK

"Çantayý arkadaþýmýn arabasýyla, iki kiþi götürdük. Soyunma odasýna sadece ben girdim.
    Þimdi Allah’a çok þükür emekliyim, kendi halimde bir hayatým var. Ziya Kaptan da beni çok iyi bilir, Fenerbahçeli olmanýn gururunu yaþýyorum her zaman. Asla asla kulübümün bu para olaylarýyla da ilgisi yoktur, onu da belirtmek istiyorum. Ankaragücü - Galatasaray maçýnda, Ankaragücü yensin diye parayý götürdüm. Maç 2-0 Ankaragücü’nün galibiyetiyle bitti.

bak bak hele

O ZAMAN SADECE TARAFTARDIM

"Ýnsanlar hep düzgünlükten dürüstlükten bahsediyor. Bunu kazanýn diye para vermiþler, biz de götürmüþüz. Bundan daha doðal bir þey olabilir mi? Yenilin diye vermemiþiz ki, kazanýn diye vermiþiz. O sene Fenerbahçe þampiyon oldu. Biz arkadaþ grubu olarak Galatasaray’ýn maðlup olmasýný istedik. Baþardýk sanýyorum, ne mutlu da bize. Biz kulübümüze hizmeti amatör ruhla yaptýk. O dönemde 22 yaþýndaydým, Fenerbahçe Kongre üyesi de deðildim.(ama ; BABASI RAHMET LÝ ORDAYMIÞ) ZÝYA KAPTAN SÖYLEDÝ )32 senedir de Divan Kurulu Üyesiyim."
    Konu zeký62 tarafýndan (14-02-2012 Saat 15:12 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bol keseden atip tutan erman hocaya bak sen )))))))))))))

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þimdi yandýn erman kim kurtaracak seni uyuz tv lerde bolkeseden sallýyordun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri