arkadaşlar nerdeyse tüm cihazların 24 agustos tps auto ve cw menülü yazılımları çıktı ama goldmaster için bişey yok lütfen ustalara bu konuda yazalım.
Teşekkur: 0
arkadaşlar nerdeyse tüm cihazların 24 agustos tps auto ve cw menülü yazılımları çıktı ama goldmaster için bişey yok lütfen ustalara bu konuda yazalım.
tps auto çöktü arkadaşım.cıkmasına gerek kalmadı
golmaster nezaman yazılım cıkardıkı en son goltmastıra cıkar cunkü merdiven altı firma cıddi bir firmadeyil onlar 10yıl garantiden baska bişey bilmezler onun icin sat yazılımını takıp eden firmanın malarını al kulan
Evet Haklisiniz Yazilimi SÜreklİ GÜncellenen Yazilimli Makİnalari Almak Lazim
arkadaşlar boş konuşuyorsunuz...işiniz gücünüz..firma kötülemek sanki sizi görende tüm marakalar seyrediyor sanacak..tüm şifreli kanalları...sonuçta şifreli kanalları seyretmek yerine..cihazların teknik yönüne ve sağlamlığına bakın..tutturmuşsunuz tps-multi- sankyasal bır durummuş gıbı...sankı şifreli kanal izlemek hakkınızmıuş gıbı boş yere firma kötülüyorsunuz...ben goldmaster firmasının yerınde olsam size inat yazılım çıkartmam...
diğer ciahazlarda cw menüsü varda ne oluyor...sanki cw keyleri girip izleyebiliyorlarmı...sizi istediğiniz sadece görüntü olsun....
bence firma kötüleme işlerini bir kenara bırakında sabırla yazılımları bekleyin...sonucta goldmaster asla sizleri mağdur etmez...kaondada snopy gıbı ınsanlar olmasa onada yazılım cıkmayacak....aylardır snopy gıbı arkadaşlar bırşeyler yapmaya çalışıyor...ozaman nıye kaon firmasını kötülemiyorsunuz..
bence oturun düşünün...
Merhaba ben arkadasa katılıyorum..:28: Benimde goldmaster 57000 cı bi makinam var (ve goldmaster markasına ayit 130 150 arasıda sattım )her gun sitelere bakıyorum ama firmelera yonelik bişi demiyorum ve dememde yasal olsa zaten sorun olmaz.... turk millete olarak biz once işin hilesine bakarızbu benim şahsi duşüncem arkadaslar bizde ne cevherler ne super beyinler var eli kullagındadır cok yakında cıkartırler ama test etmeden onaylamadan buralara gelmez sadec sabırlı olmanız lazım birilerini karalamak kötülemek kolay kolana olayı yapmayın zor olanı tercih edin sabredin .... ama ben sabredemiyorum diyorsanız o zaman paranıza kıyın gidin modul alın yada abone olun seyredin ama burada kimseyi KARALAMAYIN
![]()
Kardeş yukarıdaki birinci paragrafta özetle yazılımın yasal olmadığını GM nin buna mecbur olmadığını açıklıyorsun ama ikinci paragrafta ise kaon grubuna Snopy sayesinde yazılım çıktığını o olmasa yazılım filan çıkmayacağını söylüyorsun. İyi hoşta bende bir GM 11400 kullanıcısı olaraktan derim ki Gm nin de neden bir Snopy'si yok derim. Örneğin Acikonun Empresairo varda Gm nin niye yok? Var var da o arkadaş yazılımlarla filan uğraşacağına sadece gm ye getirilen eleştirileri savuşturmakla meşgul. Bizlere sadece bekleyin diyorlar. 4. Aydan bu yana bekliyoruz. Aciko bile iki defa yazılım çıkarırken (küçümseme anlamında değil, kutlamak amacıyla söylüyorum) GM hala bekleyin diyor. Sabır taşı olsa çatlardı şimdiye kadar. Ama bizler hala çatlamadık. Başka alıcıların yazılımlarını kullanarak geçiştiriyoruz.
Saygılar.
lütfen dikkatlice okuyunuz..ben yazılım cıkartıyor demiyorum..yazılım fixliyor diyorum..yazılım çıkarmakla yazılım fixlemek ayrı şeylerdir...ve sana soruyorum diğer cihazlarda extra çözen ne var....gm de çözmeyen...sakın multi deme..çunku verilen 1-2 günlük fixlemeli yazılımlar ...çöküyor.cw menülü yazılımlar deme...çünkü cw keyleri ortada yok..oyuzden boş bır cw menüsü hiçbir işe yaramaz..
11000 serisi çok geç yazılım çıkartıyor . buna ilgilenenlerin bir el atsa da bizleri uğraştırmasa
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri