Teşekkur: 0
Kardeş yukarıdaki birinci paragrafta özetle yazılımın yasal olmadığını GM nin buna mecbur olmadığını açıklıyorsun ama ikinci paragrafta ise kaon grubuna Snopy sayesinde yazılım çıktığını o olmasa yazılım filan çıkmayacağını söylüyorsun. İyi hoşta bende bir GM 11400 kullanıcısı olaraktan derim ki Gm nin de neden bir Snopy'si yok derim. Örneğin Acikonun Empresairo varda Gm nin niye yok? Var var da o arkadaş yazılımlarla filan uğraşacağına sadece gm ye getirilen eleştirileri savuşturmakla meşgul. Bizlere sadece bekleyin diyorlar. 4. Aydan bu yana bekliyoruz. Aciko bile iki defa yazılım çıkarırken (küçümseme anlamında değil, kutlamak amacıyla söylüyorum) GM hala bekleyin diyor. Sabır taşı olsa çatlardı şimdiye kadar. Ama bizler hala çatlamadık. Başka alıcıların yazılımlarını kullanarak geçiştiriyoruz.
Saygılar.
lütfen dikkatlice okuyunuz..ben yazılım cıkartıyor demiyorum..yazılım fixliyor diyorum..yazılım çıkarmakla yazılım fixlemek ayrı şeylerdir...ve sana soruyorum diğer cihazlarda extra çözen ne var....gm de çözmeyen...sakın multi deme..çunku verilen 1-2 günlük fixlemeli yazılımlar ...çöküyor.cw menülü yazılımlar deme...çünkü cw keyleri ortada yok..oyuzden boş bır cw menüsü hiçbir işe yaramaz..
Evet kardeşim yazılım diyorsunuz. Fixlemeden filanda bahsetmiyorsunuz kopyaladığım yazınızda. Ayrıca fixlide olsa biz kendi yazılımımızı kullanmak istiyoruz bu kadar basit. Başka yazılımlar kullanmaktan alıcılarımız hantallaştı. Kanal geçişlerinde veya silmelerde kumanda tuşları nerdeyse elimize yapışıyor. Kısaca biz kendi GM yazılımlarını kullanmak istiyoruz. Fixlenmişte olsa. Ya fixleyipte versinler ne olacak. Bu kadar zor mu? Zor olduğunuda sanmıyorum. Demişsin ki "Ben Gm nin yerinde olsam yazılım filan çıkarmam" Kardeş sen 4. aydan bu yana yazılım filan görüyormusun? Zaten çıkarmıyor.
Saygılar.
Aciko olmasa yandık :crashs: :crashs: Valla emreyi tebrik etmek lazım adam zar zorda olsa yazılımı alıyorGoldmaster bekliyoruz hala aciko sayesinde astra premierler acık sirius acık daha ne olsun Gm ye kalsak yanmıştık
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
emmi kardeş ben kimsenin savunucusu değilim..hele hele gm babamın oğlu değil...ama dikkat edersenız..hıcbır cıhaz orjınal emu yazılımı cıkarmıyor...sadece arkadaşlar sayesinde fixleme usulü yazılım veriliyor...hıc bır cıhazda tps auto değil..farkındaysanız.ve size şunu belirteyim..seney yani 2007 de emu olayı tamamen kalkacak...tayyip efendi sayesinde...bu yuzden cogu firma korelilere yazılım yaptırmıyor...ben emu cıktıgından beri bu işlerle uğraşıyorum.şu an sadece fixleme yöntemiyle çoğu cihaz ayakda...bence buralarda firma kötülüyücü yazılar yazılacağına..benim fikrim..hem kullanıcı hem satıcı telefonla veya faxla bu firmalar şikayetlerini belirtse bence daha ıyı sonuç alınır...yoksa goldmasterdayeni yazılımı unutun...yoksa gm için yazılım çıkartmak cok basit cunku ıbm işlemcı kullanıyor(topfieldtabanlılarda)ve tum marka cıhazlarda daha geniş flash a sahip...2.8 mb...
"size şunu belirteyim..seney yani 2007 de emu olayı tamamen kalkacak...tayyip efendi sayesinde...bu yuzden cogu firma korelilere yazılım yaptırmıyor.." Nedenkine?
Bilader yanlış anlama sizin şahsınızla bir işim olamaz. Bizmi derdimiz GM ile. Oda diğer markalar gibi fixlide olsa yazılım çıkarmasıdır. Yoksa bizde biliyoruz yazılımın yasal olmadığını. Şimdilerde TPS ve diğerlerinin çözülemediğini. En basitinden bir CW yazılımıda mı çıkaramazdı? Dediğin haklı sesimizi buralarda tüketeceğimize oralara email yollasak daha iyi olur. Ama dinleyeceklerini de sanmıyorum. Bu forumları sanki onlar okumuyorlarmı veya takip ettirmiyorlar mı? Ettiriyorlarda milletin sesine kulak asan yok. Nasılsa bir şekilde malını satmış adam. Gerisi ilgilendirmiyor onları ki kimse ilgilenmiyor.
"Aciko olmasa yandık Valla emreyi tebrik etmek lazım adam zar zorda olsa yazılımı alıyor Goldmaster bekliyoruz hala aciko sayesinde astra premierler acık sirius acık daha ne olsun Gm ye kalsak yanmıştık"
Çok haklısın Serkan kardeş. Ne diyelim. Kader utansın.
Valla ben bu alemde yeniyim.Elimde bir sunny 1030 var birde GM57000CI . Ben notu verdim.GM den olmamış,gidişata göre olmayacakta.Millet için ekranın 5-10 a bölünmesi veya aynı anda 3-5 kanal izlenmesi önemli değil.Varsa yoksa yazılım.Millet Firmanın kalitesini sadece güncel yazılım olayı ile ölçüyor.Olay bu.Artık utanma arlanma namına GM yi sattım diorum arkadaşlara.Çünki millet gülüyor onu napıon boş bi receiver diolar.Bende bana satan arkadaşın kulaklarını çınlatıorum başka napiim...
Arkadaşlar guvenli saglam kaynaktan duydugum habere göre yazılımlar yakın zamanda gelecek.Vermeye mecbur degiller ama.ARZ Talep meselesi .Sizlere sonucu bildirecem bu konuda
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri