Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kardeş yukarıdaki birinci paragrafta özetle yazılımın yasal olmadığını GM nin buna mecbur olmadığını açıklıyorsun ama ikinci paragrafta ise kaon grubuna Snopy sayesinde yazılım çıktığını o olmasa yazılım filan çıkmayacağını söylüyorsun. İyi hoşta bende bir GM 11400 kullanıcısı olaraktan derim ki Gm nin de neden bir Snopy'si yok derim. Örneğin Acikonun Empresairo varda Gm nin niye yok? Var var da o arkadaş yazılımlarla filan uğraşacağına sadece gm ye getirilen eleştirileri savuşturmakla meşgul. Bizlere sadece bekleyin diyorlar. 4. Aydan bu yana bekliyoruz. Aciko bile iki defa yazılım çıkarırken (küçümseme anlamında değil, kutlamak amacıyla söylüyorum) GM hala bekleyin diyor. Sabır taşı olsa çatlardı şimdiye kadar. Ama bizler hala çatlamadık. Başka alıcıların yazılımlarını kullanarak geçiştiriyoruz.
Saygılar.
lütfen dikkatlice okuyunuz..ben yazılım cıkartıyor demiyorum..yazılım fixliyor diyorum..yazılım çıkarmakla yazılım fixlemek ayrı şeylerdir...ve sana soruyorum diğer cihazlarda extra çözen ne var....gm de çözmeyen...sakın multi deme..çunku verilen 1-2 günlük fixlemeli yazılımlar ...çöküyor.cw menülü yazılımlar deme...çünkü cw keyleri ortada yok..oyuzden boş bır cw menüsü hiçbir işe yaramaz..