Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
37 sonuçtan 31 ile 37 arası

Konu: Artik Yazilim Gelsİn Dİyenler !!!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar lütfen bu yazdıklarımı bir markayı kötülemek yada başka bir markayı övmek olarak değerlendirmeyin...Benim next marka bir cihazım var 2 aydır felan emu yazılımı çıkmıyordu geçen bir kaç gün içinde yeni yazılımı verdiler...Makinamdan oldukça memmunum...Büğün ise bir arkadaşımın Arçelik marka cihazına GM yazılımı yükledim ve gördüm ki çokda kullanışlı bir makina değil gerek yazılım desteği gerekse menü kullanımı ve kanal geçişleri beni pek memmun etmedi ama görüntü kalitesi benim cihazdan daha iyi yani iki makinanında kendine özgü artıları var...Tercih yapmam gerekirse ben yine next derim ama bu benim görüşüm belkide menü kullanımına ve kolay yazılım ama özelliğine alıştığım içindir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bklenen goldmaster yazılımları bugün verilecek ve diğerlerinegöre biraz daha farklı olacak az kaldı sabredelim

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah gelir bizde bekliyoruz zaten yapacak başka birşey yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı orhansenkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bklenen goldmaster yazılımları bugün verilecek ve diğerlerinegöre biraz daha farklı olacak az kaldı sabredelim
    arkadaş senin haber asparagas çıktı heralde,baksana gün bitti gm den tık yok. :46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar goldmaster yakın zamanda yazılımları verecek bölge servisleri dedi .inşallah dogrudur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadi goldmaster senide bekliyoruz. bak sunny ler çıkardı otomatik. sizdende bekliyoruz otomatik yazılımı. saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunnylerdeki auto sistemi çöktü.....

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri