arkadaşlar gençler içinde çeşitli düşüncede insanlar olabilir.bu iş bazısınn başı kapalı bazının başı açık diyerek bunların yaptığı hareketlerii genellemek doğru olmaz diye düşünüyorum...
Teşekkur: 0
arkadaşlar gençler içinde çeşitli düşüncede insanlar olabilir.bu iş bazısınn başı kapalı bazının başı açık diyerek bunların yaptığı hareketlerii genellemek doğru olmaz diye düşünüyorum...
tam yorumları aşağıya doğru okurken yazacaklarımı kafamda tasarlıyordumki alperenin mesajını gördüm... alıntı yaptığı resmide...
beni bilen bilir. atatürkçü değilim...kemalist asla değilim... ama saygım vardır. ..bu vatan için çalışan didinen canını tehli***e atan ve veren herkese saygım vardır.
fakat birilerini kötülemek için bir malzeme bulup genelleme yapılması ayıptır, günahtır...
daha önce bir imamın yaptığı bir fenalığı genelleme yaparak yazmışlardı...aynı şekilde bir öğretmenin bir polisin vs. bu geneli kapsamaz...
"atatürk olmasa ne olurduk" diyenlere tarih okumasını öneririm...bizim tarihimiz atatürk ile başlamaz...5000 yıllık tarihimiz vardır. çok hengameler yaşanmıştır. sonuncusu kurtuluş savaşıdır.
şimdi bir kurtuluş savaşı daha yaşansa (allah göstermesin) ve baş kumandanda hasbelkader ben olsam ve yensek, kurtulsak. atatürkü unutacakmıyız? tarih kitaplarında onun yaptıklarını kötüleyecekmiyiz? kahramanlıklarını gizleyecekmiyiz?
sadece benimmi heykellerim büstlerim olacak. osmanizm diye bir ideolojimi türeyecek? bumudur bu işlerin yolu? memlekete yararı dokunanlardan allah razı olsun, hainlik edenleride allah kahretsin...
selametle...
Sıkma başlı gençler:45Emin Çölaşan)
![]()
Konu kapanmıştır lütfen bu tarz RESİMLERİ SİTEYİ KOYMAYINIZ
BURADA YAPILAN YORUMLARDAN SİZ SORUMLUSUNUZ
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri