Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: Kartal İmam Hatip Lisesi bahçesinde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar gençler içinde çeşitli düşüncede insanlar olabilir.bu iş bazısınn başı kapalı bazının başı açık diyerek bunların yaptığı hareketlerii genellemek doğru olmaz diye düşünüyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tam yorumları aşağıya doğru okurken yazacaklarımı kafamda tasarlıyordumki alperenin mesajını gördüm... alıntı yaptığı resmide...
    beni bilen bilir. atatürkçü değilim...kemalist asla değilim... ama saygım vardır. ..bu vatan için çalışan didinen canını tehli***e atan ve veren herkese saygım vardır.
    fakat birilerini kötülemek için bir malzeme bulup genelleme yapılması ayıptır, günahtır...

daha önce bir imamın yaptığı bir fenalığı genelleme yaparak yazmışlardı...aynı şekilde bir öğretmenin bir polisin vs. bu geneli kapsamaz...

"atatürk olmasa ne olurduk" diyenlere tarih okumasını öneririm...bizim tarihimiz atatürk ile başlamaz...5000 yıllık tarihimiz vardır. çok hengameler yaşanmıştır. sonuncusu kurtuluş savaşıdır.
    şimdi bir kurtuluş savaşı daha yaşansa (allah göstermesin) ve baş kumandanda hasbelkader ben olsam ve yensek, kurtulsak. atatürkü unutacakmıyız? tarih kitaplarında onun yaptıklarını kötüleyecekmiyiz? kahramanlıklarını gizleyecekmiyiz?
    sadece benimmi heykellerim büstlerim olacak. osmanizm diye bir ideolojimi türeyecek? bumudur bu işlerin yolu? memlekete yararı dokunanlardan allah razı olsun, hainlik edenleride allah kahretsin...

selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tam yorumları aşağıya doğru okurken yazacaklarımı kafamda tasarlıyordumki alperenin mesajını gördüm... alıntı yaptığı resmide...
    beni bilen bilir. atatürkçü değilim...kemalist asla değilim... ama saygım vardır. ..bu vatan için çalışan didinen canını tehli***e atan ve veren herkese saygım vardır.
    fakat birilerini kötülemek için bir malzeme bulup genelleme yapılması ayıptır, günahtır...

daha önce bir imamın yaptığı bir fenalığı genelleme yaparak yazmışlardı...aynı şekilde bir öğretmenin bir polisin vs. bu geneli kapsamaz...

"atatürk olmasa ne olurduk" diyenlere tarih okumasını öneririm...bizim tarihimiz atatürk ile başlamaz...5000 yıllık tarihimiz vardır. çok hengameler yaşanmıştır. sonuncusu kurtuluş savaşıdır.
    şimdi bir kurtuluş savaşı daha yaşansa (allah göstermesin) ve baş kumandanda hasbelkader ben olsam ve yensek, kurtulsak. atatürkü unutacakmıyız? tarih kitaplarında onun yaptıklarını kötüleyecekmiyiz? kahramanlıklarını gizleyecekmiyiz?
    sadece benimmi heykellerim büstlerim olacak. osmanizm diye bir ideolojimi türeyecek? bumudur bu işlerin yolu? memlekete yararı dokunanlardan allah razı olsun, hainlik edenleride allah kahretsin...

selametle...
    sonuç harika aynen....selametle.:45:
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sıkma başlı gençler:45Emin Çölaşan)

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sıkma başlı gençler:45Emin Çölaşan)
    ikinci resimdekiler icinde aynı seviyesiz yorumu beklerim seviyesiz bir yazar bozuntuzun sözüyle bütün bir toplumla dalga geçemezsin kimse kimse sevmek zorunda değil türk tarihi 1923 yılında başlamıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu kapanmıştır lütfen bu tarz RESİMLERİ SİTEYİ KOYMAYINIZ

BURADA YAPILAN YORUMLARDAN SİZ SORUMLUSUNUZ
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri