G.Saray kimi destekliyor?
22.02.2012 14:49
Galatasaray Baþkan Yardýmcýsý Adnan Öztürk, 27 Þubat'ta yapýlacak TFF Baþkanlýk seçimi ve Yýldýrým Demirören'in adaylýðý ile ilgili konuþtu.
GS TV'de yayýnlanan 'gündem' programýna katýlan Adnan Öztürk'ün açýklamalarýndan satýr baþlarý þöyle:
"Sayýn Yýldýrým Demirören'in adaylýðý hayýrlý olsun, diðer 20 adaya da ayný þekilde. Biz yine nezaketimizi yapalým, ama her konuþmaya dikkat etmemiz lazým. Futbol kamuoyu o kadar gerilmeye baþladý ki, yöneticilere düþen bu gerginliðin artmasýný engellemek. Nefret tohumlarý ekmeyecek þekilde davranmaya dikkat etmeliyiz."
"Demirören'in yol haritasýný herkes biliyor. Baþkan adayý olduktan sonra söylemlerini deðiþtirse bile bizim için bir anlamý olmaz. '3-5 sene Avrupa'ya gitmesek ne olur?' diyen bir mantelite. Türk futbolunun en hassas noktasýnda TFF Baþkaný'ný istifaya davet eden bir mantelite."
"Ata Aksu ile görüþtüm ve 'hayýrlý olsun' dedim. Yýldýrým Demirören'i desteklemiyor olmamýz onun arkasýnda olacaðýmýz anlamýna gelmez. Aksu'nun da yol haritasýný öðrenmek istiyoruz. Taahütlerini bekliyoruz. Açýklamalarýna baktýktan sonra yönetim kurulu olarak deðerlendirme yapacaðýz ve kime destek olacaðýmýzý açýklayacaðýz."
"Kürþat Tüzmen, daha önceki Bakanlýk görevinde bulunduðu için uluslararasý mekanizmalarý iyi bilir. Söylemi çok net 'Federasyondan yapýlmasý istenenler var ve bunlar uluslararasý kurallarla örtüþmüyor' dedi. Bu söylemleri çok dikkate almak gerek."
"Bazýlarý bu iþin ciddiyetini anlamadýlar. 'Þenes Erzik'i destekleyelim' dediler. Ýnternet sitemizden destek mesajýný verdik, ama 35 dakika sonra Erzik göreve talip olamayacaðýný açýkladý. Yeni bir süreç baþladý. 'Küme düþme kalksýn', 'UEFA da kim' diyenlerin senaryosu baþladý."
"Galatasaray'ý kaosun içine çekmek istedikleri konusunda camiamýzý uyarmýþtým. Bomba açýklamalar yapacaðýmý düþünüyorlar, ama hayýr. Bu tuzaða düþmeyiz. Herkesi ciddiyete davet ediyorum. Üzerindeki kiri baþkalarýna kirleterek kimse temizlenmez. Biz bu oyuna gelmeyiz. Bunun ne Türk futboluna ne de yaptýklarý savunmaya bir yararý olmaz."
Hürriyet

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri