Ýþte kulüplerin TFF Baþkan adayý
Dört büyük kulübün, 27 Þubat'ta yapýlacak Türkiye Futbol Federasyonu Baþkanlýk seçimi için ortak adayý Þenes Erzik. Gençlik ve Spor Bakaný Suat Kýlýç Hani TFF özerkti bakanýn ne iþi var.Siyasetin(iktidarýn)ile görüþen UEFA 1. Asbaþkaný ve FÝFA Ýcra Komitesi Üyesi Þenes Erzik ile görüþeceðini söyledi."UEFA ve FIFA ile görüþüp 1-2 gün içinde kararýmý netleþtireceðim" dedi.
Bugün, basýna kapalý gerçekleþen ve görüntü alýnmasýna da müsade edilmeyen buluþmada Beþiktaþ ve Kulüpler Birliði Baþkaný Yýldýrým Demirören, Fenerbahçe Baþkanvekili Nihat Özdemir, Galatasaray Baþkaný Ünal Aysal ve ikinci baþkaný Adnan Öztürk'ün Bakan Suat Kýlýç ile biraraya geldi.
Kulüplerin temsilcilerinin Bakan'a "Bize yardýmcý ol" dedikleri belirtilirken, Bakan'ýn ise "Siz kendiniz bir aday çýkarýn. Mümkünse tek aday çýkarýn ve biz desteði veririz. Ýsmi ben önermem ama yine hatýrlatýyorum; bu aday hiç bir kulübe yakýn olmasýn, kimsenin adamý olmasýn, bir kulübün sempatizaný olabilir ama hedefi Türk futbolunu kaostan kurtaracak spor bilgisine, hukuk bilgisine sahip olan biri gerekiyor" þeklinde konuþtuðu öðrenildi.


Teþekkur:
Beðeni:


Yer imleri