REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Ünal Aysal:nefreti körükleme

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 Ünal Aysal:nefreti körükleme

Nefreti körükleme

Ünal Aysal, savunmasında G.Saray’ı suçlayan Aziz Yıldırım’ı saygı dolu bir cevapla uyardı
    ’Daha ilk günden yanlış yoldasınız. Bizi suçlamak sizi ve kulübünüzü temize çıkarmaz. Engellemek istediğimiz nefreti çoğaltır. Suçsuzluğunuzu kanıtlayıp bir an önce özgürlüğünüze kavuşmanızı dilerim.’’

G .SARAY Başkanı Ünal Aysal, şike davasındaki savunmasında sarı-kırmızılarısuçlayan Aziz Yıldırım’a kendi tarzında ve yine hayranlık uyandıran bir yanıt verdi: “Sayın Aziz Yıldırım, F.Bahçe Başkanı.. Sizin başkan olarak temsil ettiğiniz kurum bir spor kulübü, herhangi bir şirket değil. Dolayısıyla sadece yargı ve ceza yasalarına değil, TFF, UEFA ve FIFA kurallarına tâbisiniz. Spor kulübü değil de özel şirket söz konusu olsa sportif kararlar için davanın sonunu beklemek en doğal hakkınız olurdu.

‘FAYDA SAĞLAMAZ’

BELİRTMELİYİM ki, savunmanızın itham ve suçlamalar üzerine kurulmuş olmasını beklerdim ve emin olunuz iddiaların haksız olduğunu tek tek kanıtlamanız bir spor adamı olarak beni sadece sevindirirdi. Ne yazık ki, daha ilk günden itibaren yanlış bir yol izlemektesiniz. G.Saray başta başka kulüpleri de suçluymuş gibi gösterme çabalarınız, hukuk bilgime dayanarak söylüyorum, sizi de, kurumunuzu da temize çıkarmaz. Üstelik spor dünyamız açısından tam da engellemek istediğim o nefret duygularını pekiştirir. Başarıya ne denli tutkulu bir insan olduğunuzu tahmin edebiliyorum. Kendinizi kurtarmak için bile olsa 107 senelik şerefli tarihimize dil uzatarak ve mesnetsiz iftiralarla “leke bulaştırma” yönteminin size hiçbir faydası olmayacağı gibi son derece tehlikeli neticeler doğuracağını özellikle hatırlatmak isterim.

SAYIN Yıldırım, sizi destekleyen saf ve temiz taraftarlarınız, etkinizdeki bazı medya mensupları ne denli alet olurlarsa olsunlar, bizlerin görevi onları kullanıp başkalarına çamur atarak futbolumuzu daha da kirletmek değil, temize çıkması için gayret sarfetmektir. Suçsuzluğunuzu kanıtlayıp bir an önce özgürlüğünüze kavuşmanızı dilerim.’’

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın başkanım.....alçak bir insanın seviyesine ancak onun gibi alçak biri inebilir...siz kafanızı ve beyninizi galatasaray kulubünün başarısına menfatine çalıştırın,bırakın başkanım dinsizin hakkından imansız gelir...siz kafanızı tırıvırı şeylerle yormayın...it ürür kervan yürür başkanım...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence bunlar boş eger GALATASARAY da şike olsaydı şimdiye coktan alırlardı
    10 parmak 10 kara işin içinden cıkamıyorlar

atbakalım nereye kadar
    yanıklarda iz bırakmaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri