REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 8 li diseqc problemi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon9 8 li diseqc problemi

iyi günler aparatlı canak kullanıyorum malum 4 lü disegc yatmiyor bende 8li aldım birtane sırası ile sipiclere taktım fakat cihazda bagzı uydularda sinyal gelmiyor bende cihazın fişini cıkarıp takıyorum ozaman snal geliyor acaba sıkıntı nerden olabiir lnb ile disegc arasındakı kablonun birtanesi biraz uzun ondan yapabilir mi :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali muştu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyi günler aparatlı canak kullanıyorum malum 4 lü disegc yatmiyor bende 8li aldım birtane sırası ile sipiclere taktım fakat cihazda bagzı uydularda sinyal gelmiyor bende cihazın fişini cıkarıp takıyorum ozaman snal geliyor acaba sıkıntı nerden olabiir lnb ile disegc arasındakı kablonun birtanesi biraz uzun ondan yapabilir mi :49:
    8li diseqcler de uyum sorunu oluyor ben ilk aldığımda da böyle olmuştu sonra diseqc iade ederek atlantanınkini aldım şu an kulanıyorum hiç bir sıkıntı yok

Resmi bu

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    8li diseqcler de uyum sorunu oluyor ben ilk aldığımda da böyle olmuştu sonra diseqc iade ederek atlantanınkini aldım şu an kulanıyorum hiç bir sıkıntı yok

Resmi bu

bende aynı sorunu yaşıyorum önerin için sağol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

atlanta kullanıcıları demekki bu disecle sorunu çözücekler iyi habermiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Resmi bu

disegc aldıgım dükkan secme diye birşeyin olmaz dedi ayarlarını konturol et dedi neyse yarın birtane atlanta alıp denemekten baska snsım yok gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali muştu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    disegc aldıgım dükkan secme diye birşeyin olmaz dedi ayarlarını konturol et dedi neyse yarın birtane atlanta alıp denemekten baska snsım yok gibi
    Onlar ürünü satmak için tabi öyle diyecek,ama uyumsuzluk oluyor atlanta tam isabet.

Kurarken DiSEqC 1.0 ayarını kapalı DiSEqC 1.1 ise açık konuma getir,uyduları ona göre sıralarsın

Bilgi amaçlı resim ekledim.

Konu Baldemir tarafından (19-12-2011 Saat 01:26 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Onlar ürünü satmak için tabi öyle diyecek,ama uyumsuzluk oluyor atlanta tam isabet.

Kurarken DiSEqC 1.0 ayarını kapalı DiSEqC 1.1 ise açık konuma getir,uyduları ona göre sıralarsın

Bilgi amaçlı resim ekledim.

resim icin tesekürler ustam resme göre benim ayarımda sıkıntı yok aynı zaten suanda sadece türksttan sinyal gelıyor diyerlerinde yok ilk aktıgım da arasıra diyerlerinden de gelıyordu şimdik sadece tursat var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türksat hotbird ve 7 derece çanağım var ama sadece türksattan sinyal geliyor.hotbird 2 ve 7 derece 3 ten yayın gelmiyor disegten.başka cihazlarda yayın geliyor atlantada nasıl ayar yapmam gerek?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ok sorun çözüldü.diseg 1.1 den lnb 6 ve dan 9 geldi hotbird ile 7 derece sinyali...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ok sorun çözüldü.diseg 1.1 den lnb 6 ve dan 9 geldi hotbird ile 7 derece sinyali...
    sorun çözüldügüne sevindim

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri