REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
27 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Açılmayan XP yi kurtarmak

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende deneyim bakalım
    Senin işine fazla yarayaçağını tahmin etmiyorum.Senin sistem zaten geri yükleme yapmıyor.Burada verilen komutla sistem geri yükleme sayfasının gelmesini sağlıyor.Ancak siz yinede deneyiniz.Belki sansınız yardım edebilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi ve paylaşım için teşekkürler kolaygelsin

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Açılmayan XP yi kurtarmak:

Herhangi bir nedenden dolayı açılmayan Windows xp yi cdsi yardımıyla kurtarabiliyorduk bunu herkes bilir ama bu kurtarma yöntemi yaptığımız bir çok uygulamanın yok olmasına neden oluyordu.Esas anlatmak istediğim yöntemle windowsunuz bir süre önceye döndürülerek kurtarılabiliyor.(sistem geri yükleme yardımcısı).bilgisayarınızın başlangıç düğmesine basın ve Windows logosu görünmeden (epey bir önce) F5 tuşuna seri halde basın.Ardından gelecek pencereden güvenli kip komut sistemini çalıştırın.Karşınıza bir dos penceresi çıkacaktır.Burada boş bir satırda:

%systemroot%\system32\restore\rstrui.exe

komutunu yazıp entera bastığınızda sistem geri yükleme yardımcısı açılacaktır..:45:
    bilgi için sagol dostum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerine saglik mehmet ustam
    Ehmedé Xane

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yanılmıyorsam bir kaç yıl önce hotdog diye bir program vardı win98 gayet güzel geri yüklüyordu bu programı bilen varmı ismi daha degişik olabilir

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam verdiğin bilgiler çok işimize yaradı sağol varol.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi için teşekkürler dostum ama o komutun çalışması için sistem geri yüklemenin açık olması lazım yani format attığımız o gün sistem geri yüklemeyi açalım ki ilerde kötü bi durum olduğunda o güne geri dönelim Gelelim sistem geri yükleme nasıl açılır onu açıklama. Bilgisayarım sağ tuş özellikler sistem geri yüklemeye tıklıyoruz eğer sistem geri yükleme kapalıysa işaretlidir o işareti kaldırıyoruz ve sistem geri yüklemeyi açıyoruz.Saygılar...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pckolok Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bilgi için teşekkürler dostum ama o komutun çalışması için sistem geri yüklemenin açık olması lazım yani format attığımız o gün sistem geri yüklemeyi açalım ki ilerde kötü bi durum olduğunda o güne geri dönelim Gelelim sistem geri yükleme nasıl açılır onu açıklama. Bilgisayarım sağ tuş özellikler sistem geri yüklemeye tıklıyoruz eğer sistem geri yükleme kapalıysa işaretlidir o işareti kaldırıyoruz ve sistem geri yüklemeyi açıyoruz.Saygılar...!
    konunun tuzu eksik olabilir kaşık elinizde yani eksik bilgiler varsa çorbayı kıvamına getiriniz saygılarımla :00000002:

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri