Senin işine fazla yarayaçağını tahmin etmiyorum.Senin sistem zaten geri yükleme yapmıyor.Burada verilen komutla sistem geri yükleme sayfasının gelmesini sağlıyor.Ancak siz yinede deneyiniz.Belki sansınız yardım edebilir.
Senin işine fazla yarayaçağını tahmin etmiyorum.Senin sistem zaten geri yükleme yapmıyor.Burada verilen komutla sistem geri yükleme sayfasının gelmesini sağlıyor.Ancak siz yinede deneyiniz.Belki sansınız yardım edebilir.
teşekkürler
bilgi ve paylaşım için teşekkürler kolaygelsin
FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ
paylaşım için teşekkürler
ellerine saglik mehmet ustam
Ehmedé Xane
arkadaşlar yanılmıyorsam bir kaç yıl önce hotdog diye bir program vardı win98 gayet güzel geri yüklüyordu bu programı bilen varmı ismi daha degişik olabilir
hocam verdiğin bilgiler çok işimize yaradı sağol varol.
Bilgi için teşekkürler dostum ama o komutun çalışması için sistem geri yüklemenin açık olması lazım yani format attığımız o gün sistem geri yüklemeyi açalım ki ilerde kötü bi durum olduğunda o güne geri dönelimGelelim sistem geri yükleme nasıl açılır onu açıklama. Bilgisayarım sağ tuş özellikler sistem geri yüklemeye tıklıyoruz eğer sistem geri yükleme kapalıysa işaretlidir o işareti kaldırıyoruz ve sistem geri yüklemeyi açıyoruz.Saygılar...!
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri