REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
27 sonuçtan 21 ile 27 arası

Konu: Açılmayan XP yi kurtarmak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler ustam.keşke bunu daha önce bilseydim.2 gün önce açılmıyordu windows bende boot lu cd takıp format attım.bütün programlar gitti.artık öğrendim eğer bişi olursa bu komutu kullanırım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline sağlık,bilgi için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

not aldım bilgiyi.teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Açılmayan XP yi kurtarmak:

Herhangi bir nedenden dolayı açılmayan Windows xp yi cdsi yardımıyla kurtarabiliyorduk bunu herkes bilir ama bu kurtarma yöntemi yaptığımız bir çok uygulamanın yok olmasına neden oluyordu.Esas anlatmak istediğim yöntemle windowsunuz bir süre önceye döndürülerek kurtarılabiliyor.(sistem geri yükleme yardımcısı).bilgisayarınızın başlangıç düğmesine basın ve Windows logosu görünmeden (epey bir önce) F5 tuşuna seri halde basın.Ardından gelecek pencereden güvenli kip komut sistemini çalıştırın.Karşınıza bir dos penceresi çıkacaktır.Burada boş bir satırda:

%systemroot%\system32\restore\rstrui.exe

komutunu yazıp entera bastığınızda sistem geri yükleme yardımcısı açılacaktır..:45:
    peki usta , ya geri yükleme noktaları hasarlı ise yada yoksa ne yapmamız gerekir.?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ***ymanTR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki usta , ya geri yükleme noktaları hasarlı ise yada yoksa ne yapmamız gerekir.?
    Bildiğim ve başıma gelen format atılması...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mehmet kardeşim verdiğin bilgi inan çok işimize yarayacak.Geçenlerde benim başıma açılmama sorunu geldi format çektim.Bundan sonra kullanırım.sağol.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri