Teşekkur: 0
................................................ateşelektronik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
--------------------------------------------------------------------------------
ustalar faal vaziyetteki satlookumu 300$ satıyorum(yenisini aldığımdan)
şimdi arkadaşlar cihaz orjinal satlook öncelikle onu söyleyeyim,yani şu an piyasadaki receiverlerle yapılan bişey değil fabrikasyon..
cihaz DısegC üzerinden de çalışıyor iki pozisyonda çalışıyor 1. poz.da cihazda sinyal metre ile çok kolay uyduyu buluyorsunuz..2.poz da da eğer o uyduda anlog yayın varsa resim görebiliyorsunuz..aslında kısaca anlatmak gerekirse digital satlooğun analoğu hemen hemen birebir aynı ben hala kullanıyorum(digitalin şarzı bitince)süper kullanışlı zaman kaybı sıfır..hispayı siriusu digitürku,16 dereceyi astrayı ....kısacası hepsini rahatlıkla ayarlıyabilirsiniz zorlanmadan dediğim gibi cihaz orj.zaten ben onu bir firma aracılığı ile belçikadan getirttim şimdi iki tane olduğundan bu fazlalık dura gura akü bozulabilir falan filan ilgilenen arkadaşlar mail atabilirler yerim PENDİK' de..saygılar.Aşağıdaki linkte ayrıntılar ve resim var
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
...............