arkadaşlar merhaba,
uydu işinde yeniyim, şifrelemeyle ilgili hiç bir bilgim yok. şifreli kanalların şifrelerini sunny at-14000 de elle girerek çözebilir miyiz? en güncel *** sitesi hangisidir?
yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkur: 0
arkadaşlar merhaba,
uydu işinde yeniyim, şifrelemeyle ilgili hiç bir bilgim yok. şifreli kanalların şifrelerini sunny at-14000 de elle girerek çözebilir miyiz? en güncel *** sitesi hangisidir?
yardımcı olursanız çok sevinirim.
anguncat kardeş cihazında uydudan güncelleme var oraya girdimi güncel ne şifreler varsa çözülüyo uydudan güncellemeye geldimi 12015 H 27500 frekansı yazdıkdan sonra sarı tuşa bas anahtar bölümünde kırmızı yeni diye yazar o*** tuşuna bas yazılımı yükle yazar bütün şifreleri yükler biraz bekletir ama kanalların yeride değişmez çanağın yönü astra 19 derecedeyse açdıgı kanallar çok belgeseller malüm kanallar alman kanalları var iyi akşamlar kolay gelsin kardeş
birde en gümncel *** sitesi burasıdır ustam
tanju kardeş yardımın için çok teşekkürler. hotbird'deki şifreli kanalları çözemiyor mu peki?
astra çekmiyormuş bende.
ustam hotbirdde çözmüyo kart paylaşım olması lazım nsen en yakın zamanda elinden gheliyosa astraya döndür antenini yada 5. derecede sirus uydusu var orayada cevirebilirsin uıstam ordada malum kanaldan 2 tane var çoğnluk ukrayna kanalları var ustam eğer cevirirsen birde tam anlamıyosan ben sana yardımcı olurum burda ben kuruyom antenleri birde aparat var takıyon tek antenle 4 yada beş tane uydu seyredebiliyon karabükde aparatlar 15 lira s,z,n orda ne kadar bilmiyorum ama çok iyi oluyo anten k,rliliği olmuyo tek antenle hotbirt astra sirus euro birt uydularını sorunsuz izliyom ustam iyi geceler
ustam hotbirdeki şifreli kanalların arasıra şifrelerini ara sıra veriyorlar ama hemende değişiyo bunlar kart paylaşımla seyrediliyo kardeş
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri