REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 23/40 İlkİlk ... 131415161718192021222324252627282930313233 ... SonSon
396 sonuçtan 221 ile 230 arası

Konu: Foruma Yeni Uye Olanlar Buraya (Başka Konu Açmayınız)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bluewings Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Forumdaki kidemli ve benim gibi yeni amator uyeler varsa selamlar. Ucretli platformlara surekli odeme yapmak zorunda kalmaktan vazgecip daha iyi cozumler aramaya baslamanin zamani gelmisti. Bu forum oldukca aktif gorunuyor. Sorularima yanit bulabilecegimi umuyorum.. Simdiden tum uyelere tesekkurler.
    Hoş Geldiniz iyi forumlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhabalar biraz geç oldu ama konuyu yeni fark ettim neyse olsun bende yeni sayılırım zaten şaka bir yana da gerçekten çok harika çok kaliteli bir forum sitesi diğer siteler gibi kaderine terk edilmiş bir site değil diğer sitelerin aksine bu sitede düzgün, aklı başında, yardım sever ve olgun insanlar tanıştığınız da ise her türlü sorununuza cevap bulabileceksiniz bu sitede çünkü bu site ne yaptığını bilen ve hiçbir zaman yozlaşmayan kişiler tarafından yönetilmektedir. Beni de aranıza kabul ettiğiniz için hepinize Çok Teşekkür Ediyorum ve bu sitede olmaktan gurur duyuyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı system3 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhabalar biraz geç oldu ama konuyu yeni fark ettim neyse olsun bende yeni sayılırım zaten şaka bir yana da gerçekten çok harika çok kaliteli bir forum sitesi diğer siteler gibi kaderine terk edilmiş bir site değil diğer sitelerin aksine bu sitede düzgün, aklı başında, yardım sever ve olgun insanlar tanıştığınız da ise her türlü sorununuza cevap bulabileceksiniz bu sitede çünkü bu site ne yaptığını bilen ve hiçbir zaman yozlaşmayan kişiler tarafından yönetilmektedir. Beni de aranıza kabul ettiğiniz için hepinize Çok Teşekkür Ediyorum ve bu sitede olmaktan gurur duyuyorum
    Söyleyecek söz bırakmamışsınıız biz teşekkur ederiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

foruma yeni üye oldum çok faydalı bir forum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı çam02 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    foruma yeni üye oldum çok faydalı bir forum
    sizde hoşgeldiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne zamandır zevkle takip ettiğim ve çok şey öğrendiğim bu forumda, bütün bu dönem zarfında hiç mesaj yazmamış olduğumu bir dosya indirmek istediğimde gelen uyarıdan anlayıp utanç içinde bu mesajı yazdım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hobolobo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne zamandır zevkle takip ettiğim ve çok şey öğrendiğim bu forumda, bütün bu dönem zarfında hiç mesaj yazmamış olduğumu bir dosya indirmek istediğimde gelen uyarıdan anlayıp utanç içinde bu mesajı yazdım.
    Sizde hoşgeldiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mrb hoş geldınız bugun en mutlu gun
    Konu omertunclar tarafından (22-06-2014 Saat 22:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: konular

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı omertunclar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mrb hoş geldınız bugun en mutlu gun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende foruma katilali 2 ay oldu ama 2 ay zarfinda sagolsun ustalardan cok sey ögrendim, nedeyse bakabildigim bir kac kanal varken su an tum kanallari izleyebiliyorum,
    butun ustatlara tesekkuru borc bilirim, yeni katilan arkadaslar sizde hosgeldiniz eminimki bu forumdan cok guzel bilgiler edineceksiniz ve gunluk ziyaret edeceksiniz,
    saygilarimla Adnan

Sayfa 23/40 İlkİlk ... 131415161718192021222324252627282930313233 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri