REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: TL'nin simgesi açıklandı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart TL'nin simgesi açıklandı

Türk lirasının itibarını perçinlemek ve bilinirliğinin artırılması amacıyla açılan simge yarışmasının sonuçları açıklandı.
    Eylül ayında açılan yarışmaya katılan 8,302 tasarımdan yedi tanesi finale kalırken, birinciliği Tülay Lale'nin çalışması aldı.

Türk lirasının itibarını perçinlemek ve bilinirliğinin artırılması amacıyla açılan simge yarışmasının sonuçları açıklandı.

Eylül ayında açılan yarışmaya katılan 8,362 tasarımdan yedi tanesi finale kalırken, birinciliği Tülay Lale'nin çalışması aldı.

Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, simgenin bilgisayarlara indirildikten sonra 'Alt Gr' ve 'T' tuşlarına aynı anda basılmak suretiyle görüntülenebileceğini söyledi. Başçı, gerekli programların Merkez Bankası'nın internet sitesinde mevcut olduğunu da belirtti.

DAHA ÖNCE ERTELENMİŞTİ

Merkez Bankası, TL Simge Yarışması sonuçlarının açıklanması ve TL simgesi olarak kullanılacak tasarımın tanıtımına ilişkin toplantının 22 Şubat tarihinde düzenleneceğini duyurmuştu.

Ancak TL simgesinin farklı bilgisayar ortamlarında güvenli şekilde uygulanabilirliğinin gösterimine ilişkin teknik çalışmaların tamamlanabilmesi için zamana ihtiyaç duyulduğu gerekçesiyle söz konusu toplantı ertelenmişti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha güzel olabilirdi bana göre benim başka beğendiğim vardı hemde TLl hem TC gibi görünen vardı ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TL simgesini içeren yazı tipini bilgisayarınıza kurmak için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. YADA ekten indiriniz windows için

Kurulum Bilgisi:
    Yapmış olduğunuz kurulum, işletim sisteminizin program dosyaları alanına "TCMB" isimli bir klasör yaratmıştır. Bu klasörde, başlangıç menünüzde bir kısayolu da bulunmakta olan "TLSimgeKisayol.exe" programı yer almaktadır.

Bu programı çalıştırıp herhangi bir metin düzenleyicide, "AbakuTLSymSans" yazı tipini seçtiğiniz taktirde AltGr+T ve Ctrl+Alt+T tuş kombinasyonları ile TL simgesini kullanabilirsiniz.

Programı kapatmak için, sistem menüsü alanından TL simgesini sağ tıklayarak "Çıkış" seçeneğini seçmeniz yeterlidir.
    Konu yalcinticaret tarafından (01-03-2012 Saat 14:46 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yalcinticaret Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    TL simgesini içeren yazı tipini bilgisayarınıza kurmak için YADA ekten indiriniz windows için
    kurdum ve bilgisayar saçmaladı.
    laptopa kurdum oda saçmaladı.

bilgisayarıma gireceğine özellikler çekiyo
    belgelerime giriceğine sistem hatası verior.
    explorer aç diyorum onada özellikler çekiyor.
    w7 kullanıyorum. her iki pcdede

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MUTAF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kurdum ve bilgisayar saçmaladı.
    laptopa kurdum oda saçmaladı.

bilgisayarıma gireceğine özellikler çekiyo
    belgelerime giriceğine sistem hatası verior.
    explorer aç diyorum onada özellikler çekiyor.
    w7 kullanıyorum. her iki pcdede
    işyerimdeki xp de kurdum word ve excellde denedim sorun yok usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

YÜKSELEN DEĞER GÜVENLİ LİMANmış

TÜRKİYENİN uyanışı ve Şahlanışıy mış

*-*-*-*-

EURO ile ne farkı kalmış, kaldiki hızlı bir talimat yazısı yazıyorsun aceleden tık tık yaptın oldu EURO ondan sonra ayıkla pirincin taşını

YÜKSELEN DEĞERMİŞ ?

Ben heryerde TL kullanmaya devam edeceğim
    Konu zekı62 tarafından (01-03-2012 Saat 14:25 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç olmamış başkasına benzemiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hiç olmamış başkasına benzemiş
    evet usta

Sosyal medyada Ermeni Soykırımı ile ilişkilendirilen ancak aslında Ermeni Drahmi'sinin sembolü ve Türk Lirasının yeni sembolü. (Gazeteciler)

TERS ÇEVİR

Türk lirasının yeni simgesini çizen ekibin başında bulunan Tülay Lale, 1977 yılı Konya doğumlu
    bir jeoloji mühendisi.
    Ancak Tülay Lale'nin de baş harflerinin TL olması bir tesadüfe neden oldu.

Grafikerler meslek grubu derneği ,Bu konuda bize başvuru olmamıştır diye beyan verdi .:49:
    Konu zekı62 tarafından (01-03-2012 Saat 19:17 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet usta

Sosyal medyada Ermeni Soykırımı ile ilişkilendirilen ancak aslında Ermeni Drahmi'sinin sembolü ve Türk Lirasının yeni sembolü. (Gazeteciler)

TERS ÇEVİR

Türk lirasının yeni simgesini çizen ekibin başında bulunan Tülay Lale, 1977 yılı Konya doğumlu
    bir jeoloji mühendisi.

Grafikerler meslek grubu derneği ,Bu konuda bize başvuru olmamıştır diye beyan verdi .:49:

yani şimdi türk milletinin kafası bu kadarmı basıyor kızmamak elde değil kumandamız birilerinin elindemi kafamızmı çalışmıyor düşünmek ve uygulamak lazım :49::49::49::49::49::49::49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet usta

TERS ÇEVİR

bir jeoloji mühendisi.

lale bayağı emek harcamışşşş.saygı duymak lazımmmm.kolaymı ermeni parasını terse çevirmek.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri