Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ilkveson'dan şenol ustaya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ilkveson'dan şenol ustaya

slm

şenol ustam kastamonu araçtaki arkadaş 1000 cxcı cihazın akibeti her gun arayarak bana soruyor.işlemcisi bozuk oldugunu söylemiştiniz.50 ytl istemişsiniz fakat hesap numarasını vermemişsiniz.

sizden ricam arkadaşı arıyarak hesap numarasını verin parayı havale yapacak.

cihazını kavuşsun artık.2 ay oldu cihazım hala gelmedi diyor.devamlı tlf ile arıyor beni artık bıkkınlık vermeye başladı bu iş

tum emeklerin için tşk ederim.saygılar

2. 05-02-2008, 17:18

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ark öyle birşey yok evet teknik servise receiver yollamış bunun karsılıgında 50 ytl istenmiş kesinlikle hesaba yatırlmamış herseyden önemlisi rıca da bulunsa kesinlikle ücret alınmıyacak ama bunlar yapılmıyor ve teldahi acma nezaketinde bulunulmuyor birde benim msn 15 gündür kapalı CENAZEM OLDUGUNDAN DOLAYI ALLAH RAHMET EYLESİN BABAMI KAYBETTİM bir insan kendi cıkarları için baskasını hiç bir sebeb yokken kötülemek nekadar kolay degilmi ALLAH SENİ BİLDİGİ GİBİ YAPSIN İLKVE SON VE TTUNA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@senol ustam başın saolsun allah rahmet eylesin
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@senol ustam başın saolsun allah rahmet eylesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Başınz sağolsun usta, Babanıza Allah'tan rahmet diliyorum,mekanı cennet olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH RAZI OLSUN hepinizden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Usta başın sağolsun,Allah sabır versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam başın sağolsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ilkveson Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm

şenol ustam kastamonu araçtaki arkadaş 1000 cxcı cihazın akibeti her gun arayarak bana soruyor.işlemcisi bozuk oldugunu söylemiştiniz.50 ytl istemişsiniz fakat hesap numarasını vermemişsiniz.

sizden ricam arkadaşı arıyarak hesap numarasını verin parayı havale yapacak.

cihazını kavuşsun artık.2 ay oldu cihazım hala gelmedi diyor.devamlı tlf ile arıyor beni artık bıkkınlık vermeye başladı bu iş

tum emeklerin için tşk ederim.saygılar
    arkadaşım kurallara aykırı bir topic açmışsınız kişiye özel topic açmayınız biraz dikkat ediniz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başın sagolsun ALLAH sabır versin geride kalanlara mekenı cennet olsun
    yanıklarda iz bırakmaz

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri