ben her zaman şuna inandım..hakkındaki suçlamalar hala daha yargı sürecinde olan birini getirir takıma sportif direktör yaparsanız olacağı budur..adam hapisten çıkıp takıma sportif direktör olduğu günden beri takımın dengesi bozuldu..inanmayan incelesin baksın..carvalhal hoca yı beğenmeyenler olabilir ancak takımın dengesini bozduğu için Guti ' yi sepetledi..o günden sonra Beşiktaş coştu..yönetim ne yaptı? Şike yapmak iddiasıyla cezaevinde bulunan eski teknik direktörü daha aklanmadan takımın başına sportif direktör yaptılar..acaba yönetim o şahıs suçlu bulunursa Beşiktaş'ın en az 3-5 sene kupalardan ihraç edilebileceğini bilmiyormu yoksa bu işlerin sonuçları belliydi de Erman Toroğlu'nun hep dediği gibi 'ortaoyunu' mu oynanıyor...ayıp ayıp..yeter artık...deniliyorki efendim adamın kapı gibi sözleşmesi var boşu boşuna paramı verecektik tutukluluğu sona ermiş adama..evet efendim vereceksin..daha aklanmamış ki...milan kulübü nasılki koskoca Fatih Terim hoca'ya sadece ve sadece sportif başarısızlık sebebiyle 'arkadaş biz seni artık burada görmek istemiyoruz ama maaşını alacaksın ' dediyse Beşiktaş kulübüde bunu yapmalıydı...YAZIKLAR OLSUN !!!!!!