Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon
63 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Cabbari dede dert dinliyor çözüm buluyor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MaTraK Nickli Üyeden Alıntı
    Sen yaz ödeme koşullarını konuşalım cabbari dedenin elinden hiç bişey kurtulmaz

peki yazıyorum ama sıkılmak yok

Şimdi ben istanbulda ikamet ediyorum
    ilk ve orta öğrenimimi istanbulda tamamladıktan sonra
    1994 1995 1996 yıllarında girdiğim ösym sınavlarında ellerimde çiçekler kapısında sırılsıklam olayı neyse efem 96 da girdiğim ösym de aof yi kazandım fakat inatla ben askere gideceğim dedim ve gittim
    Acemilik Kütahya izmir ordan usta birliği eskişehir
    uzatmıyayım alnımızın akıyla ocak 30 1999 yılı terhis olduk......

daha sonra bir güvenlik firmasında badiguard olarak işe başladım oradaki çaycıya kafa attığım gerekçesiyle işten kovulmak üzereyken İSTİFA ettim

Neyse gene uzatmayayım askerden önce yaptığım işime yani muhasebeye geri dönme kararı aldım işe ilk başladığım gün kolum alçıda geldim bu alçıda şeyden oldu halı sahada maç ederkene kolumu berktim o yüzden......

neyse aradan bir kaç yıl geçti bizim iş yerine salak mı salak geri zekalımı geri zekalı bir kız girdi

şimdi asıl konuya giriyorum

Bu kız her nasıl başarmışsa mali müşavuir olmuş fakat muhasebenin m sinden anlamıyor.... bilmediği tüm şeyleri yani herşeyi gelip bana soruyor ben tabi kafayı yiyorum köşe bucak kaçsamda beni bulup soru soruyor

ben bu kızın sorularından bıktım intihar etme aşamasına geldim ne önerirsiniz
    acaba öldüreyimmi işten atıyması için patronuma fitmi vereyim işkillendiyemimmi ne yapayım

Not: Ücret sorun değil :rotate1:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu sefer ortakda bulmuşsun cabbari dükkanı başkası açmiş heheee

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fa77 Nickli Üyeden Alıntı
    peki yazıyorum ama sıkılmak yok

Şimdi ben istanbulda ikamet ediyorum
    ilk ve orta öğrenimimi istanbulda tamamladıktan sonra
    1994 1995 1996 yıllarında girdiğim ösym sınavlarında ellerimde çiçekler kapısında sırılsıklam olayı neyse efem 96 da girdiğim ösym de aof yi kazandım fakat inatla ben askere gideceğim dedim ve gittim
    Acemilik Kütahya izmir ordan usta birliği eskişehir
    uzatmıyayım alnımızın akıyla ocak 30 1999 yılı terhis olduk......

daha sonra bir güvenlik firmasında badiguard olarak işe başladım oradaki çaycıya kafa attığım gerekçesiyle işten kovulmak üzereyken İSTİFA ettim

Neyse gene uzatmayayım askerden önce yaptığım işime yani muhasebeye geri dönme kararı aldım işe ilk başladığım gün kolum alçıda geldim bu alçıda şeyden oldu halı sahada maç ederkene kolumu berktim o yüzden......

neyse aradan bir kaç yıl geçti bizim iş yerine salak mı salak geri zekalımı geri zekalı bir kız girdi

şimdi asıl konuya giriyorum

Bu kız her nasıl başarmışsa mali müşavuir olmuş fakat muhasebenin m sinden anlamıyor.... bilmediği tüm şeyleri yani herşeyi gelip bana soruyor ben tabi kafayı yiyorum köşe bucak kaçsamda beni bulup soru soruyor

ben bu kızın sorularından bıktım intihar etme aşamasına geldim ne önerirsiniz
    acaba öldüreyimmi işten atıyması için patronuma fitmi vereyim işkillendiyemimmi ne yapayım

Not: Ücret sorun değil :rotate1:

Sorununuzu cabbari dedeye ileteceğim ilk fırsatta cevabınız verilecektir. Banka hesap numarası ise pm olarak geçilecektir.

Saygılar...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MaTraK Nickli Üyeden Alıntı
    Sorununuzu cabbari dedeye ileteceğim ilk fırsatta cevabınız verilecektir. Banka hesap numarası ise pm olarak geçilecektir.

Saygılar...
    çok yavaşsınız çoooooooooooook

Kullanıcı Bilgi Menüsü

parayı peşin verme hayatta yapmaz işini bunlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dedem dükkanı tekrar açmışsın hayırlı olsun.Allah nefesine kuvvet versin.
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dertlere hemen çözüm olsaydı galatasarayı her sene şampiyon yapardım ben sabredeceksiniz bekleyin ve görün...
    sealmetle..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı
    parayı peşin verme hayatta yapmaz işini bunlar
    önce çözüm sonra para :gift:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı
    dertlere hemen çözüm olsaydı galatasarayı her sene şampiyon yapardım ben sabredeceksiniz bekleyin ve görün...
    sealmetle..
    nekadar beklememiz gerekiyor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muzo Nickli Üyeden Alıntı
    nekadar beklememiz gerekiyor

Acele etmeyiniz lütfen cabbari dede herşeyi yoluna sokacak merak etmeyiniz.

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri