Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Primatsal Farkındalık-Allah'ın Yaratıcı Sistemlerinin Kavranması

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Primatsal Farkındalık-Allah'ın Yaratıcı Sistemlerinin Kavranması

Allah'ın Yaratıcı Sistemlerinin Kavranması

Primatsal Farkındalık,Kutsal Primat Enerjisi

Allah'ın yaratıcı sistemleri ile ilgili soruya, Hacızade Demir Efendi çok doğru ve ders alınması gereken bir cevap vermişler.

Soru: Allah’ın yarattığı dünyevi (maddesel) yapıyı inceleyerek ve kavrayarak iman etmenin kişiyi sadece Adem oğlu insan derecesine ulaştıracağını ancak Allah’ın yaratıcı sistemlerinin kavranıp algılanmasıyla kişinin Allah’a yaklaşabileceğini, yaratıcı sistemler olmadan maddesel boyutun zaten varolamayacağını söylüyorsunuz.Bunu açıklarmısınız?

Cevap: Bir zeytin çekirdeği görsel veya bilimsel incelendiğinde,görülen ya da varılan sonuç, zeytin çekirdeğinin maddesel yapısı ve nihayetinde enerjik dalga boyu halidir. Fakat zeytin çekirdeğinin içinde görülemeyen veya bilimsel aletlerin bile algılayamadığı kocaman bir zeytin ağacı saklıdır.

a) Yaradan'ın sistemi devreye girdiğinde (Çekirdek temiz olmalı ki çürümemeli, üzerinde toprak veya ağaç yaprağı katmanları oluşmalı ve nem olmalıdır.) zeytin ağacı meydana çıkacaktır.

b) Yaradan insanoğlunu yeryüzünde halife kılmıştır. Ancak insanlar şunu bilmelidir ki kendileri olmadan da kendisine halifeliği veren Allah, yeryüzünde kendi düzenini kurar ve sistemlerini çalıştırır. Zeytin çekirdeğinin temiz olması için bir insanın o çekirdeği temizlemesine gerek yoktur. Kuşlar zeytini yerler ve kursaklarında temizlenen çekirdeği dışarı atarlar, ayrıca çekirdeğin üzerine toprak konmasınada gerek yoktur. Üzerine ağaç yaprağı katmanları oluştuğunda, sistem çalışacaktır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İlginç yaa ne sistem,çekirdek temiz olmalı yoksa olmuyor,diğer türlü şehirlerin çöplükleri zeytin ağacı ormanı olurdu.Her çekirdeğin içinde bir ağaç gizli.BU YAZIYI OKUDUKTAN SONRA TANRI NIN BÜYÜKLÜĞÜNÜ TAM OLARAK İDRAK ETTİM SAYILIR.Önceden de büyüktü gözümde ama idrak etme farklı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkürler...
    vesile ile primatsal farkındalığın ne olduğunu öğrendik...
    (burada yazmıyor, meraklanıp netten baktım. ademoğlu seviyesinden bir üste geçme, kamil insan olma seviyesi imiş)
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gerçekten teşekkürler. Sayenizde siteye gittim bugüne kadar yanlış bildiğim çok önemli iki konuyu gerçek olarak öğrendim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evett, sistemler olmassa madde zaten olamıyor demek bakmak ile görmek ne kadar ayrı şey...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hacızade demir efendi çok bilgili bir insan en son tasavvuf ve tehlikeleri, zikrin bilinmeyenleri yazılarını okudum.Adama boşuna el-kaşif demiyorlar. Konuların en hassas noktalarını yakalıyor. Türk olmasından dolayı da gurur duyuyorum. Peygamber efendimiz ne demiştir? " Arap bendendir, ben Arap'tan değilim."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Peygamberimiz gerçekten böyle demişmi.Arap bendendir,ben araptan değilim.Elbette demiştir yani ben hiç duymamıştım.Araplar zaten acaip bir millet.Evin salonunda kurban kesip avizeyi çıkarıp avizenin takıldığı kancaya kurbanı asıp yüzen millet. Kireçburnunda yaşanmıştı bu olay. Sanki burası müslüman memleket değil,kurban bayramını yaşamıyor. Dışarıda kessene kurbanı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu arada Hacızade Efendinin ellerinden öperim.Bir an arap konusuna daldık. Çok güzel açıklamış zeytinağacı konusunda bakın ne ibretler var. Kutsal kitabımızda Zeytinden bahseder.Yani adı geçiyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri