ben bişey çıkacagını sanmıyorum telekomu da yıllardır mahkemeye veriyorlar kim hakkını almış deneyelim bakalım ne olacak
Teşekkur: 0
ben bişey çıkacagını sanmıyorum telekomu da yıllardır mahkemeye veriyorlar kim hakkını almış deneyelim bakalım ne olacak
insanlar neden yazılanı okuyup anlamıyor
geriye dönük 10 yıl demek
2012 yılından 2002 yılına kadar ödenen aidatların geri alınması demek
yani kartı ne zaman aldığınız önemli değil 2008 2009 yılında kart almış aidat ödemiş kişiler sadece ödedikleri seneleri alıcaklar
bazı kişiler yazmış yok efendim bu 10 yılı kapsıyor ben alalı 5 yıl oldu şimdi 5 sene daha mı bekliycem ALLAH akıl fikir versin diyorum başka bir şey demiyorum
çokteşekkürederiz
Kredi Kartlarından Alınan Yıllık Aidat İadesi.
Öncelikle bu güzel aydınlatma için teşekkür ederim.
Sizden ricam dilekçe ek inde sunulacak Yargıtay 13.Hukuk Dairesi Kararı metnini de yazarmısınız. Şimdiden teşekkürler.
ahada bugun yapıkredının vorld kartın ekstresı kesılmış baktıgımda 80 tl kart aıdatı kesmısler
Güzel çalışma çok teşekkürler.
bankadan cevap geliyormu *
Dilekçe yi yazan oldumu bu 10 gün içerisinde ve bankasından cevap alan oldu mu ?
Bunları bizlerle paylaşabilirmisiniz?
Ve mahkemenin verdiği karar da burada yayınlanırsa bankalara yazılan dilekçelere ek olarak verilirse daha etkili olur düşüncesindeyim,zira müşteri hizmetleri yetkilileri hiç bir şeyden haberleri yokmuş gibi davranıyorlar yada gerçekten dünyadan bi haber müşterilere cevaplar veriyorlar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri