Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Özel İletişim Vergisi kalkıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Özel İletişim Vergisi kalkıyor

Binali Yıldırım: Özel İletişim Vergisi'nin kalkması gündemde, çalışmalar devam ediyor
    Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, özel iletişim vergisinin kalkmasının gündemde olduğunu, konuya ilişkin Maliye’nin çalışma yaptığını söyledi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, özel iletişim vergisinin kalkmasının gündemde olduğunu, çalışmanın yapıldığını söyledi. SIM kartlardan alınan vergi için çözüm getirilmesinin önemine dikkat çeken Yıldırım, burada vergiyi hafifletmenin gündemde olduğunu ifade etti. CNBC-e’de soruları yanıtlayan Yıldırım, şunları kaydetti: “Türkiye doğal kaynakları olan bir ülke değil. 50-55 milyar dolar cari açığın yarısını enerji, yarısını da ithal edilen elektronik cihazlar, otomotiv oluşturuyor. Gelir artırıcı önlemleri yerine getirmeden vergileri indireceğiz demek mantıklı değil. İnternette iletişim vergisini indirdik. İletişimde diğer alanlarda indirim olabilir. Maliye Bakanlığı bu konuda çalışıyor.”

Kamuoyunda ‘deprem vergisi’ olarak da bilinen yüzde 25 oranındaki özel iletişim vergisi 2004’te kalıcı hale getirilmişti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnanmıyorum kaldırmazlar zamanında sayın ecevit cıkardı 1 senelik bunu diğerleride aynen devam ettirdi aldıgımız 100 kontorun 42 kontoru devlete gidiyor bırakın onu birde 1.20 her ay vergi cıkarttılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ismini kaldırırlar. ama cismi durur...farklı bir isimde alırlar yine o parayı...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yolda yürüyorsun diye bile vergi alııyorlar özel iletiisim vergisinimi kaldıracaklarmıs

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teberrum adı altında kdv özel iletişim vergisi vs vs gibi alınan bu vergileri kuruşu kuruşuna kadar helal etmiyorum, ve her kim yiyecekse inşallah yemek için ömrü yetmeyip helak olur, kaldıki bu vergileri her kim çıkardıysa öldüyse allah rahmet eylemesin ölmemişsede inşallah mefta olur saygılarımla aliharbiye.
    Nötig. Avrupa bir insan vergi falan ödeyeceyi zaman sevgiline çiçek hediye ediyor gibi vergi ödüyorlar, burda emrivaki milleti soyarak gasp şeklinde vergi alınıyor hemde çabası,,,,
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teberrum adı altında kdv özel iletişim vergisi vs vs gibi alınan bu vergileri kuruşu kuruşuna kadar helal etmiyorum, ve her kim yiyecekse inşallah yemek için ömrü yetmeyip helak olur, kaldıki bu vergileri her kim çıkardıysa öldüyse allah rahmet eylemesin ölmemişsede inşallah mefta olur saygılarımla aliharbiye.
    Nötig. Avrupa bir insan vergi falan ödeyeceyi zaman sevgiline çiçek hediye ediyor gibi vergi ödüyorlar, burda emrivaki milleti soyarak gasp şeklinde vergi alınıyor hemde çabası,,,,
    Ben sonuna kadar katılıyorum bu vergi falan kalkmaz devletin bu kadar seyi insanlara yuklememesi lazım yazık gunah ya .Zamanında aria diye hat vardı bilen bilir adamlar iflas ettiler devlete vergi vermelerinden dolayı sonunca aycelle evlendirdik diyeverdiler.

Kullanmadıgımız turk telekom hattına her ay 22 tl para geliyor sabit ücret adı altında adsl kullanamıyoruz bu hat olmayınca yazık herkes vuruyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar ödediyimiz verginin haddi hesabı yok, hangi kuruma vergi ödemiyoruz veya hangi kurum bizden vergi almıyor, elektrik faturalarında fatura yarısı vergi saat okuma parası bile alıyorlar bizden banane trt. banane herhangi bir spor kulübünden yok şurya vergi yok burya vergi,yok trt ye ödenek, yardım fonu adı altında alınan vergiler, dünyada yardıma ihtiyacı olan ilk ve son insan benim kime ne niye niçin yardım edeyim, bana kimse bakmıyorki ben bakım,,,, malesef herşeye zoraki ve emrivaki vergi ödüyoruz.
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri