umarım calısıyordur
umarım calısıyordur
iyi geceler arkadaşlar.burada beş tane Türkçe ses eklentisi var.herhangi birinimi indirip rardan çıkarıp apk olarak atacağız.yoksa hepsini ayrı ayrı ayrı indirip yükleyeceğiz.
bi bakalım
iyi akşamlar arkadaşlar.bilgisayar svox ses motoru ve ttm262 indirip zipten çıkardım.apk olarak telefona atıyorum ancak Türkçe ses eklentilerinde hangisini indirisem indireyim zip ten çıkaramıyorum hata veriyor.telefonda sygiç ve navitel yüklü bunların ses eklentileri var bunlar uyarlanamazmı.yardımlarınızı bekliyorum.tşk.ederim.
Türkçe eklentiyi indirip çalıştırdım.
sonra svox ses motorunu çalıştırdım.ayarlardan,voice input &output-->text to speech settings default diye bir şey çıkmıyor.direkt svox classic TTS uygulsms yüklendi. diyor bitti- aç tan aç dediğimde ülke bayrakları çıkıyor.buradan Türkiye cem tıklıyorum.test yapıp konuşuyor.burdan sonra ne yapacağım buraya kadar geldim kaldım. telefonum HTC sensation xl
daha sonra talktome progremını kurdum.google playa yönlendirildi.bu uygulama ülkemizde kullanılmıyor dedi.sonra güncelle çıktı güncelleme yaptım.ayarlardan ses gitişi ve çıkışı bulamadım
Tşkler arkadaşım eline sağlık
Saoalsın Dostum Ama Bende Bır Ise Yaramadı
teşekkürler arkadaşım
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri