umarým calýsýyordur
Beðeni: 0
umarým calýsýyordur
iyi geceler arkadaþlar.burada beþ tane Türkçe ses eklentisi var.herhangi birinimi indirip rardan çýkarýp apk olarak atacaðýz.yoksa hepsini ayrý ayrý ayrý indirip yükleyeceðiz.
bi bakalým
iyi akþamlar arkadaþlar.bilgisayar svox ses motoru ve ttm262 indirip zipten çýkardým.apk olarak telefona atýyorum ancak Türkçe ses eklentilerinde hangisini indirisem indireyim zip ten çýkaramýyorum hata veriyor.telefonda sygiç ve navitel yüklü bunlarýn ses eklentileri var bunlar uyarlanamazmý.yardýmlarýnýzý bekliyorum.tþk.ederim.
Türkçe eklentiyi indirip çalýþtýrdým.
sonra svox ses motorunu çalýþtýrdým.ayarlardan,voice input &output-->text to speech settings default diye bir þey çýkmýyor.direkt svox classic TTS uygulsms yüklendi. diyor bitti- aç tan aç dediðimde ülke bayraklarý çýkýyor.buradan Türkiye cem týklýyorum.test yapýp konuþuyor.burdan sonra ne yapacaðým buraya kadar geldim kaldým. telefonum HTC sensation xl
daha sonra talktome progremýný kurdum.google playa yönlendirildi.bu uygulama ülkemizde kullanýlmýyor dedi.sonra güncelle çýktý güncelleme yaptým.ayarlardan ses gitiþi ve çýkýþý bulamadým
Tþkler arkadaþým eline saðlýk
Saoalsýn Dostum Ama Bende Býr Ise Yaramadý
teþekkürler arkadaþým
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri