teþekkürler eski dostum
saðol dostum ellerine saðlýk çok iþime yarayan programalr var
atilla bu kadarmý sende daha ne cevherler var ben biliyorum bekliyorum devamýný
atilla eline emegine saglýk.teþekkürler.
ehem bu kadarmý bilmiyorum ama sen ve @uyduccu'dan baþka teþekkür eden yok (BÝr üyeniz hariç)tike® Nickli Üyeden Alýntý
üzüldüm. :spying:
Arkadaþým eline koluna emegine saglýk ..
teþekkürler atilla 71
Teþekkürler.Ne demek bizim herzaman emeðe saygýmýz sonsuz.Klavyene saðlýk.
EllerÝne SaÐlik Ustadim Yalniz BÝz AcemÝler ÝÇÝn Ne ÝÞe Yaradiklarinida Yazarsan SevÝnÝrÝz
Teþekkürler Atilla. Her zamanki gibi bu konuda süpersin.
merhaba arkadaþlar programlar için teþekkürler ama bu programlarý nasýl yükleyebilirim sagolun
öncelikle mrb.taner Nickli Üyeden Alýntý
Bu programlarý yükleyebilmeniz için bilgisayarýnýza baðlý bluetooth veya kýzýl ötesi aygýtýnýn baðlanmýþ ve tanýtýlmýþ olmasý lazým.
Bunlar yapýldýysa telefonunuzun bluetooth veya kýzýl ötesi aygýtýný açýyor ve bilgisayarla baðlýntý kurduktan sonra zipli dosyanýn içindeki sis uzantýlý dosyayý telefonunuza gönderiyorsunuz. Telefonunuzun mesajlar kýsmýna gelen programýn üzerine týklayarak programý cep telefonunuza kuruyor ve kullanýyorsunuz.
arkadaþlar cep msn programýný çalýþtýrmam için burdaan hangisini indirmem gerekiyor.teþekkür ederim
agilemessenger, baskonus, turnomsn v.b. programlar kullanmanýz gerekir.black_white Nickli Üyeden Alýntý
Daha detaylý bilgi için symbion programlar sözlüðüne bakýnýz. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
teþekkürler.
Baktým ama bulamadým Implus: Msn,yahoo,icq GÝbÝ Chat ServÝslerÝne BaÐlanma Programi. yazmýþsýn bu programýn adý deðiþik yada yok
bu program yok, bulduðumda en kýsa sürede temin ederim.black_white Nickli Üyeden Alýntý
Dediðim gibi þuan agilemessenger, baskonus, turbomsn gibi programlar mevcut onlarý kullanabilirsiniz.
usta hangi arþivde hangi programlar var açýklarmýsýn
Tsk.................
Tsk...................
saol arkadaþým
emegine saygýlar üstatatilla71 Nickli Üyeden Alýntý
tþk.ler ama lnkler nerde

Teþekkur:
Beðeni: 

üzüldüm. :spying:

Yer imleri