Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
1 sonuçtan 1 ile 1 arasý

Konu: silinecek mesajlar.

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart silinecek mesajlar.

teþekkürler eski dostum

saðol dostum ellerine saðlýk çok iþime yarayan programalr var

atilla bu kadarmý sende daha ne cevherler var ben biliyorum bekliyorum devamýný

atilla eline emegine saglýk.teþekkürler.

Alýntý tike® Nickli Üyeden Alýntý
    atilla bu kadarmý sende daha ne cevherler var ben biliyorum bekliyorum devamýný
    ehem bu kadarmý bilmiyorum ama sen ve @uyduccu'dan baþka teþekkür eden yok (BÝr üyeniz hariç) üzüldüm. :spying:

Arkadaþým eline koluna emegine saglýk ..

teþekkürler atilla 71

Teþekkürler.Ne demek bizim herzaman emeðe saygýmýz sonsuz.Klavyene saðlýk.

EllerÝne SaÐlik Ustadim Yalniz BÝz AcemÝler ÝÇÝn Ne ÝÞe Yaradiklarinida Yazarsan SevÝnÝrÝz

Teþekkürler Atilla. Her zamanki gibi bu konuda süpersin.

merhaba arkadaþlar programlar için teþekkürler ama bu programlarý nasýl yükleyebilirim sagolun

Alýntý taner Nickli Üyeden Alýntý
    merhaba arkadaþlar programlar için teþekkürler ama bu programlarý nasýl yükleyebilirim sagolun
    öncelikle mrb.
    Bu programlarý yükleyebilmeniz için bilgisayarýnýza baðlý bluetooth veya kýzýl ötesi aygýtýnýn baðlanmýþ ve tanýtýlmýþ olmasý lazým.

Bunlar yapýldýysa telefonunuzun bluetooth veya kýzýl ötesi aygýtýný açýyor ve bilgisayarla baðlýntý kurduktan sonra zipli dosyanýn içindeki sis uzantýlý dosyayý telefonunuza gönderiyorsunuz. Telefonunuzun mesajlar kýsmýna gelen programýn üzerine týklayarak programý cep telefonunuza kuruyor ve kullanýyorsunuz.

arkadaþlar cep msn programýný çalýþtýrmam için burdaan hangisini indirmem gerekiyor.teþekkür ederim

Alýntý black_white Nickli Üyeden Alýntý
    arkadaþlar cep msn programýný çalýþtýrmam için burdaan hangisini indirmem gerekiyor.teþekkür ederim
    agilemessenger, baskonus, turnomsn v.b. programlar kullanmanýz gerekir.

Daha detaylý bilgi için symbion programlar sözlüðüne bakýnýz. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

teþekkürler.

Baktým ama bulamadým Implus: Msn,yahoo,icq GÝbÝ Chat ServÝslerÝne BaÐlanma Programi. yazmýþsýn bu programýn adý deðiþik yada yok

Alýntý black_white Nickli Üyeden Alýntý
    Baktým ama bulamadým Implus: Msn,yahoo,icq GÝbÝ Chat ServÝslerÝne BaÐlanma Programi. yazmýþsýn bu programýn adý deðiþik yada yok
    bu program yok, bulduðumda en kýsa sürede temin ederim.

Dediðim gibi þuan agilemessenger, baskonus, turbomsn gibi programlar mevcut onlarý kullanabilirsiniz.

usta hangi arþivde hangi programlar var açýklarmýsýn

Tsk.................

Tsk...................

saol arkadaþým

Alýntý atilla71 Nickli Üyeden Alýntý
    Nokia symbion programlar.

arþiv 1
    emegine saygýlar üstat

tþk.ler ama lnkler nerde
    Konu atilla71 tarafýndan (05-03-2006 Saat 00:08 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: gereksiz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri