Mehmet arkadaşım bu kaon bortlu cihazlarda *** atamama sorunu bendede var
daha önceleri aynı bilgisayarla hergün *** atıyordum bir sorunum yoktu taki bilgisayarıma bir virüs girene dek.Bilgisayarıma bir virüs girmişti ve Bios ararlarımı değiştirmiş benim bilgisayar devamlı kapanıyordu format attık yine bir çözüm bulamadım devamlı kapanıyordu birde dikkatimi çeken nokta next 5000 lere yazılım atma programını çalıştırdığımda hemen bilgisayar kapanıyordu yani ondada sorun vardı ensonunda bir arkadaş biosu güncelledi bu kapanma sorunu ve next5000 lere yazılım atma sorunu çözüldü ama hala kaon bortlu cihazlara *** atamama sorunu devam ediyor bir sürü araştırma yaptım herkesin dediklerini denedim fayda etmedi next cihazlarının tamir yapıldığı karaköydeki serviside aradım dediklerinin hepsini denedim yine olmadı en sonunda bana söyledikleri arkadaşım bizim burada 5 tane bilgisayar var bunların sadece bir tanesiyle *** atabiliyoruz dediler bir proglamla uyum sağlamıyor ama bir türlü tesbit edemedik dediler birde çift çekirdekli bilgisayarlada olmuyor dediler ama benim bilgisayar daha önceleri atıyordu bir sorunum yoktu valla bu sorun yüzünden bilgisayarı bile değiştirmeyi düşündüm ama bir arkadaş acele etme ben senin sorununa bir çözüm bulacağım dedi bir yazılım yapacağım bakalım neden atmıyormuş onu bana söyleyecek dedi şimdi onu bekliyorum bir hafta içinde haledecek oldu eğer bir çözüm bulursam buraya yazarım.Herkese kolay gelsin.

Teşekkur:
Alıntı

Yer imleri