Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Şampiyon Paketi ????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 Şampiyon Paketi ????

Merhaba,
    Ben Digitürk'ün aylık indirimli fiyatı 34 TL olan Şampiyonlar (GS,BJK,FB) Paketi'nden yararlanmak istiyorum. Fakat aklıma takılan bir soru var :
    Bu paketi aldığımda sadece Lig TV + Ulusal + Şifresiz kanallar mı izleyebiliceğim, yoksa Lig TV + Giriş Paketi mi?
    Cevaplarınızı bekliyorum, Saygılar... :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Uydu Kurdu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba,
    Ben Digitürk'ün aylık indirimli fiyatı 34 TL olan Şampiyonlar (GS,BJK,FB) Paketi'nden yararlanmak istiyorum. Fakat aklıma takılan bir soru var :
    Bu paketi aldığımda sadece Lig TV + Ulusal + Şifresiz kanallar mı izleyebiliceğim, yoksa Lig TV + Giriş Paketi mi?
    Cevaplarınızı bekliyorum, Saygılar... :49:

hangi uydu üzerinden?türksat diji uydusu?????

eğer diji uydusu olursa giriş paketi yanında 2 tane 4+4=8tl ***if paketi almak zorundasın...11.99+8=21.99 bikere bu para cebinden çıkacak artı bunun yanında şampiyonlar paketinide 21.99 tl nin üzrinde ilave et...

türksat olursa yayın sd dir diji de hd izleme şansında var...
    türksatta 33.25e de paket var kredi kartındann tek çekim 12 ay taqksit ayık 33.25 tl ye geliyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

hangi uydu üzerinden?türksat diji uydusu?????

eğer diji uydusu olursa giriş paketi yanında 2 tane 4+4=8tl ***if paketi almak zorundasın...11.99+8=21.99 bikere bu para cebinden çıkacak artı bunun yanında şampiyonlar paketinide 21.99 tl nin üzrinde ilave et...

türksat olursa yayın sd dir diji de hd izleme şansında var...
    türksatta 33.25e de paket var kredi kartındann tek çekim 12 ay taqksit ayık 33.25 tl ye geliyo
    Peki kardeş, bu türksat paketine ''Türkmax,İz,Moviemaxx Speed, Discovery Channel, National Geographic'' kanalları da dahil mi? Bir de benim bir arkadaş bütün maçları izlemek için ''SADECE'' 54 TL ödüyor + Lig TV kanalları bir de bütün kanalların hepsi açık, peki bu nasıl oluyor? Üstelik 1. ay değil baya oluyor...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri