Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: *** Menüsü Sýfýr!!!..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

*** Menüsü Sýfýr!!!..

Ustalarým Yardmcý Olun.:crashs:
    Makinam KSC511Z 1201a5 L.V.219v4 2mb. 06.08.2006 yazýlýmý yüklü. ***wiev keylerini yükledim.3-4 gün seyrettim.Bu gün yeni keyleri yükledim.Sorunsuz izliyorum.
    Bir haftada, makinanýn *** menüsündeki *** sayfalarýnýn tamamý (nagra-wia-irdeto-bis-conax-cw) 4-5 defa sýfýrlandý.Sayfalar duruyor ama bomboþ.Load default yapýyorum,keyler geri geliyor ama sonradan girdiklerim yok.Onlarý yeniden giriyorum.Her þey normale dönüyor.Kestiremediðim bir zaman sonra yine ayný olaylar oluyor. Uydudan recevier keylerini silme diye bir olay olur mu?Veya benim makinamda virüs mü var?Bana yardýmcý olun.Ayný keyleri tekrar tekrar yazmaktan kafayý kýracaðým.Yardýmcý olacak arkadaþlara teþekkürler!..:49:
    Konu nihatikier tarafýndan (28-08-2006 Saat 21:55 ) deðiþtirilmiþtir.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý nihatikier Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ustalarým Yardmcý Olun.:crashs:
    Makinam KSC511Z 1201a5 2mb. 06.08.2006 yazýlýmý yüklü. ***wiev keylerini yükledim.3-4 gün seyrettim.Bu gün yeni keyleri yükledim.Sorunsuz izliyorum.
    Bir haftada, makinanýn *** menüsündeki *** sayfalarýnýn tamamý (nagra-wia-irdeto-bis-conax-cw) 4-5 defa sýfýrlandý.Sayfalar duruyor ama bomboþ.Load default yapýyorum,keyler geri geliyor ama sonradan girdiklerim yok.Onlarý yeniden giriyorum.Her þey normale dönüyor.Kestiremediðim bir zaman sonra yine ayný olaylar oluyor. Uydudan recevier keylerini silme diye bir olay olur mu?Veya benim makinamda virüs mü var?Bana yardýmcý olun.Ayný keyleri tekrar tekrar yazmaktan kafayý kýracaðým.Yardýmcý olacak arkadaþlara teþekkürler!..:49:
    cihazýnýza 28-8 2006 yazýlýmýný atýn sorun düzelecektir yazýlým atýldýktan sonra mutlaka cihazý resetleyin
    Konu ertex74 tarafýndan (28-08-2006 Saat 21:57 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ertex74 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    cihazýnýza 28-8 2006 yazýlýmýný atýn sorun düzelecektir yazýlým atýldýktan sonra mutlaka cihazý resetleyin
    12.01.A5 lerin 28.08.2006 yazýlýmý var mý?:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ertex74 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Normal boardlarýn 28.08.2006 yazýlýmlarý yok ayný sorun bendede oluyor.12.03.A5 Saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sadece irdetolar sýfýrlanýyor yaww .. Gerisi var.... Okey

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sadece irdeto sýfýrlanýyor.irdeto *** sistemiyle su an çalýþan kanal olmadýgý için sorunyok
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri