Aslan'ýn derbide 90+5'te galibiyeti kaçýrmasýna neden olan kale direði yamuk olduðu iddia edildi. Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre; direk düz olsa belki top içeri girecek 12 yýllýk fobi bitecekti
GERÇEKTEN 'DiREK KORUMUÞ'
Galatasaray'ýn Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldýðý derbi bitti ama yankýlarý sürüyor. Herkesin konuþtuðu olay ise uzatmalarýn sonunda Milan Baros'un direkten dönen topu. 90+5'teki pozisyonda Selçuk'un ortasýnda Çek yýldýzýn ayak koyduðu top gol olsa, Aslan hem ezeli rakibiyle farký 12 puana çýkaracak hem de Kadýköy'de 12 yýlý bulan galibiyet hasretine son verecekti. Tüm Türkiye'nin yorumu ise, 'F.Bahçe'yi direkler korudu' oldu.
METAL YORGUNLUÐU OLABÝLÝR
Fotomaç dün þok bir detayý fark etti. Baros'un topunun direkten döndüðü Fenerbahçe kalesinin üst direði yamuktu. Yukarýdaki büyük fotoðraf derbide çekildi. Resimdeki kesik çizgiyi bilgisayar çizdi. Bu çizgiye bakýlýnca kale direðinin ortadan eðildiði çok net. Bu demir yorgunluðundan olabilir. Ama direk düz olsa Baros'un topunun çarptýktan sonra içeri girme þansý yüksek. Kýsaca; 'Eðik direk' Aslan'ý galibiyetten etmiþ.
Fotomaç


Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý



Yer imleri