ya bana bi arkadaşım anlatmıştı KOSOVALI kardeşin yazılarını okuyunca o aklıma geldi dönemin ve ünlü bir filozof ve dalında başarı imiş fakat birgirgün bilim ve araştırmalarına bi sonverip normal bi yaşantıya başlamış ansızın bunu duyan meslektaşları ne oldu neden bıraktın dalında bir numaraydın hani felan diye sorun ca herşeyi anladım genede anlarım aşraştırırım ama bu kadın milletini anlayamadım cözemedim buda benim için bi başarısızlık diye cevap vermiş ....
ONUN İÇİN KOSOVALI İŞİN BAYA ZOR ALLAH KOLAYLIK VERSİN SANA [/COLOR]
vallah kosovalı arkadaşım şimdiki durumunu bilmiyorum nedir ayrımısınız birmisiniz ama güncel zamana bakarsak geçekten günlük yaşıoyruz ilişkileri bile günlük bitiriyoruz benim sana tafsiyem bir günlük sevdalar peşinde koşup yorulmaktansa ömürlük sevdalar peşinde yorul...
umarım karşına bir günlük degil ömürlük bir sevda verecek birileri çıkar ..
bu arada kadınları anlamaya çalışmayın zaten anlaşılmaz bir varlıktır kadın..
a.aştayn bile çözememiştir arkadaşlar ...
hayat
saygılarımla
valla kosovalı kardeş seninki ile aranızda ne olduğunu bilmiom ama benimki beni çatılardan inmediğim ve şu bilgisayar başından kalkmadığım için bir gün terkedecek isyan ediyor bende bu işleri bırakamıom kaldım ortada. bakalım ne olacak.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
takma kafana akrdeşim cana gelecegıne MALA gelsin:pepper: :pepper:
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri