REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
97 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: LÜtfen Dİkkat Herkes Buraya

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet aynen katılıyorum ama suç birazda kendimizde aramak lazım çünkü bedavadan kazanma peşindeyiz çalışmadan emek harcamadan kazanalım zengin olalım tabiki öyle bir zafımızın olduğunu bilen uyanık kanallar hemen harekete geçer arayanda çokkk olur.çünkü o arayan kişilere çalışmak o kadar zor gelirki sormayın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muzo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet aynen katılıyorum ama suç birazda kendimizde aramak lazım çünkü bedavadan kazanma peşindeyiz çalışmadan emek harcamadan kazanalım zengin olalım tabiki öyle bir zafımızın olduğunu bilen uyanık kanallar hemen harekete geçer arayanda çokkk olur.çünkü o arayan kişilere çalışmak o kadar zor gelirki sormayın.
    Evet arkadaşım doğru diyorsunda bu şerefsiz tv kanalları bizim masum vatandaşlarımızı kandırıyor bizim masum saf temiz vatandaşlarımızda herkezi kendileri gibi saf ve temiz zannettiği için bu sahtekar tv kanallarnın yalanlarına inanıp arıyor bir kere arayan durumu anlıyor fakat bir düşünsenize 75 milyonluk nüfusu olan bir ülkede yani canım türkiyemde ve yurt dışındaki türk vatandaşlarımızdan en az 25 milyonu arasa bu yarışmaları hesaplayın 24 kontör x 25 milyon arama yani 24x25.000.000 = ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu konuda 9600 uyeye bilgi e maili az sonra tarafımdan yollanacaktır.Bari 9600 uye kazıklanmasın
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Maalesef arz-talep meselesi.. Televizyonlarda ençok izlenen programlar böyle yarışmalarla televole programları... Halkımız ne zaman iyi-kötü, doğru-yanlış arasındaki farkı çözerse bu tür programlar izlenme oranı düştüğü için kendiliğinden yayından kalkar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili arkadaşlarım.bende rtüğe çok şiddetli bir dilekçe yazdım.umarım bunları dikkate alırlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende şikayetimi dile getirdım boyle bır konu actıgın ıcın tesekkurler:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ok .........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

duyarlıgınıza ve uyardıgınız için teşekkürler:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selm arkadaşlar fikrinize tamamiyle katılıyorum ben eletronnik tamircisiyim bende ayarladıgım kanallarınm işeyaramayan vatantaşa zararıolan tum kanalları siliyorum ve böyle önlem almaya çalışıyorum bu kanalların vatandaşımıza faydasıyok zararıvar bende boyle önlem almaya çalışıyorum herkesi bukonudaki yazılara katılmasını ve birşekilde tepki vermesini istiyorum duyarlı arkadaşların gerekenin yapılmasını istiyorum sagılar .

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu öneriye ramen seni onaylıyorum
    bazi insanlar riski sever
    ama bu risk bile değil
    bilerek kayb etmekdi

Sayfa 3/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri