REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
97 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: LÜtfen Dİkkat Herkes Buraya

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu konuyu açan ve ilgilenen forum yöneticilerine teşekkür ederim.Konu çözüme kavuşana kadar güncel tutalım.Bu tür bedava kazanma yarışmalarının Türk milletini enayi yerine koymak anlamına geldiğini herkes biliyor.Serkan Yılmaz arkadaşın mail gönderdiği 9600 arkadaş bile birer maille RTÜK e mail atsa konu çözüme kavuşur.Saygılarımla..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet haklısınız milletin bu kanalları aramaması için elimizden geleni yapmamız lazım birazcık duyarlı davranmamız lazım ne kadar duyarlı olursak bu tür kanallar kıpırdayamaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şindi arkadaşlar böyle rtük mütük bu işler olmaz hepimiz şikayet ettik rtük kanalı 3 gün 1 hafta kapadı sonra zehirleme devam size avrupadan bir daha dogrusu avrupanın bir şehrinden bahsedeyim kasaplar et satış fiatlarına zam yapar o şehrin tüm kadın kolları eger kasaplar zammı geri almazsa 1 hafta et almayacaklarını ilan ederler kasaplar sallamaz ilan bir aya cıkar ve sonuc ödemesi gelen kasaplar kıvranmaya başlar sonuç et fiatları eskinin altına düşer. şindi bu örnek bizede olmalı kanal milleti kandırdımı kanal ahlaksız yayın yaptımı kimse o kanalı belli bir süre seyretmesin oda reklam alamassa yaşasın bakayım kazıklasın milleti bakayım buda toplum kuruluşlarıyla olur buda 10 -20 ki,şinin duyması veya bagırmasıyla olmaz her kes tanıdıklarını devreye sokarak bu toplum kuruluşlarını kadın kollarını hatta gazi malül emekli tüm kuruluşlar bu tip olayları kınarsa bunlarda biz agayız beyiz istedigimizi yaparız diyemez en büyük gücün ekmek yedikleri toplum oldugunu hatırlarlar ve ayaklarını denk alırlar bu toplumu kimse hafife almasın bu toplum 72,5 milleti topraklarından silaha karşı kazma kürek kullanarak kovmuştur.bak başka milletlere 1 işgalciyi bile kovamıyorlar onun icin kim türk milletini hafife alırsa cok ama cok yanılır.hepinize saygılar sevgiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tv 8 gibi kaliteli bir haber kanalımızda izleyecilerini bu tuzağın içine düşürüyorsa gerisini siz düşünün ve fb tv en azından 20 milyon taraftarı var.ama o fb tvde taraftarlarını bu tuzağın içine düşürüyor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkes duyarlı olursa bu kanallar kendiliğinden kapanır. ama yukarıda bir arkadaşın dediği gibi bizim milletimizi kandırmak kolay. arkadaşını arayacak konturu zor bulur. arkadaşını aramaz bu televizyonları arar. LÜTFEN ARKADAŞLAR BU YANILGIYA DÜŞMEYİN. O ŞEKİLLERİN İÇİNDEKİ KAÇ TANE ÜÇGENİN OLDUĞUNU BİLMENİZ SİZİN BİR YARARINIZA OLACAK bir şey değil lütfen uyanık olun. buraları aramayın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sinan maz kardeşim o senin aziz nesinin halt yemiş o kendi gibi olmayan yani düşünmeyen onun fikrinde olmayan :45: milletinin % 90 nı için o lafı söylemiş türk milleti dünyanın en sabırlı ve akıllı milletidir.tarih bunu böyle yazmış ve yazacaktır.layik olma konusuna gelince biz yöneticilerden degil bizi kandıranlardan söz ediyoruz. hadisi serif dogrudur. amma konumuzla ilgisi yok
    Konu özzeko tarafından (05-09-2006 Saat 09:46 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yalniz degilsiniz arkadaslar bg'den aynen katiliyom bende, zaten milletin turksattan baska bisey izledigi yok ama biz biraz sansliyiz kaliba , cunku aramiyoruz o tur yarismalari , katilamiyoruz kazanamiyoruz . evet size katiliyom ve dur demek lazim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamamen katılıyorum arkadaşlar bunlar millete tuzak hazırlamışlar.Bu tuzak aynen devam ediyor.Hırsızların studyo görevlileri maalesef dikkatli olalım lütfen.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar konuyu okuyunca hemen rtük'e mail yolladım.bu tür yarışmalar ayrıca gelir düzeyi düşük olan halkımız daha beter batağın içine sürüklemektedir.Bu tür programlar ödenemeyen faturalar nedeni ile aile içi şiddetide artırmaktadır.çok acil önemle dikkate alınması gereken bir konu herkesi rtük'e mail atmaya davet ediyorum.Artık sessiz kalmayalım....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar bende rütke mail yolladım şimdi ve bana gondermiş oldunuz uyarı emailini msnemde kayıtlı olan herkese yolluyorum herkesin duyarlı olması dilegiyle ben aramam aratmam demeyin sahtekarlara meydan vermeyin!!

Sayfa 7/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri